تا چقدر بعد از زایمان همسرتون ن شوخی کرد و نه تمایلی نشون داد
چقدر بعد خوب شد
اونایی که دو بچه یا بیشتر دارید کیفیت رابطتون فرق کرد؟چطور شد؟؟
عزیزانی که اینو جواب میدن بگن چنتا بچه دارن لطفا
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍 لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه. کاربر قدیمی از ۹۴. تعلیق شده🤷♀️ حالا چرا؟؟ کسی پاسخگو نیست.
من خودم ۲ تا دختر دارم و اصلا رابطه فرقی نکرد و سرد نشده بود به اصطلاح
چقدر خوب خداراشکر.
همسرت جنسیت براش مهم نبود؟؟
بچه هاتون چند سالند
دوتادختر داشتن چجوریه
منم دوتا دختر دارم خیلی میترسم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍 لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه. کاربر قدیمی از ۹۴. تعلیق شده🤷♀️ حالا چرا؟؟ کسی پاسخگو نیست.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوبه ...البته با بچه یه کم سخته اینکه خواب باشن و ..
ولی کیفیت خوبه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
من سر بچه سومم تا نزدیک ۳ ماه کاملا سرد بودیم هیچ رابطه ای هم نداشتیم الان بعد ۴ سال خدا رو شکر خوبی ...
چی داری بچه چند ساله اند
سه تا بچه داشتن چجوریه
عزیزم خودت چندسالته
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم بعد زایمان سرد بشه فتدک میگیرم زیرش آتیشش میزنم مرتیکه عنتر تو کردی تو به این روزم انداختی سرد ...
چرا
اونام فکر آینده بچه را میکنن
تو روحیه اونام تاثیر میزاره
باید دو طرف همو درک کنن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دودختر دارم ۸ ساله و یک ماهه خیلی میترسم نمیدونم چرا
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40