2777
2789
عنوان

تا چند وقت بعد از زایمان همسرتون سرد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 61 پست
من خودم ۲ تا دختر دارم و اصلا رابطه فرقی نکرد و سرد نشده بود به اصطلاح

چقدر خوب خداراشکر.

همسرت جنسیت براش مهم نبود؟؟

بچه هاتون چند سالند

دوتادختر داشتن چجوریه

منم دوتا دختر دارم خیلی میترسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

سوالتون برام عجیب بود 

خانم زایمان داشته، بار جسمی و روحی و عوارض و… رو تحمل کرده آقا باید سرد بشه؟؟ 

والا هیچ کدوم سرد نشدیم ، ولی  پروسه ی بهبودی زایمانم طولانی شد و  جفتمون کلافه شدیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ۴۰ روز بعد زایمان

دو تا بچه دارم کوچیکه یک سال و نیمه تقریبا

خوبه ...البته با بچه یه کم سخته اینکه خواب باشن و ..

ولی کیفیت خوبه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

دوتا دارم

فردا چهل روز میشه که زایمان دوم کردم‌سزارین

از روز سی دوبار بدون دخول رابطه بود

باید برم چکاپ اول تا دکترم اجازه نده رابطه برقزار نمیکنم

همسرم که مشتاقه ولی در عمل نمیدونم بچها بزارن خودمون حال داشته باشیم یا ن

من سر بچه سومم تا نزدیک ۳ ماه کاملا سرد بودیم هیچ رابطه ای هم نداشتیم الان بعد ۴ سال خدا رو شکر خوبی ...

چی داری بچه چند ساله اند

سه تا بچه داشتن چجوریه

عزیزم خودت چندسالته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
شوهرم بعد زایمان سرد بشه فتدک میگیرم زیرش آتیشش میزنم مرتیکه عنتر تو کردی تو به این روزم انداختی سرد ...

چرا

اونام فکر آینده بچه را میکنن

تو روحیه اونام تاثیر میزاره

باید دو طرف همو درک کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم بعد زایمان سرد بشه فتدک میگیرم زیرش آتیشش میزنم مرتیکه عنتر تو کردی تو به این روزم انداختی سرد ...

من از این غلطا بکنه عکسشو میزارم تو دیوار میدمش بره 😑😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چقدر خوب خداراشکر.همسرت جنسیت براش مهم نبود؟؟بچه هاتون چند سالنددوتادختر داشتن چجوریهمنم دوتا دختر د ...

نه گلم من خودمم جنسیت برام اولیت نبود و الویت هردومون سلامتی بود.ببین دوتا دختر داشتن یعنی عشق و عاشقشونمممم.و ۸ و ۹ سالشونه پشت سر همن

3قلو عزیزمهر سه دختر 6ماه عزیزم

عزیزم 

خدا حفظشون کنه

ژن چندقلویی داشتین؟؟

من دودختر دارم ۸ ساله و یک ماهه خیلی میترسم نمیدونم چرا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرااونام فکر آینده بچه را میکننتو روحیه اونام تاثیر میزارهباید دو طرف همو درک کنن

یعنی چی 🤨😐فکرشو میخواست قبلا بکنه 😒ونگ ونگ بچه اشو تحمل کنم بشورم بسابم غذا تو حلقش بریزم تازه برام ناز و نوز کنه سرد باشه ؟ بره گم شه🤨🤨🤨

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من از این غلطا بکنه عکسشو میزارم تو دیوار میدمش بره 😑😂

من دیپورتش میکنم خونه مامانش 😒😒😒 بفروشمش حق الناس میفته گردنم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️