بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا شناسنامه امو نبینم باورم نمیشه۲۳ سالمه هنوز حس میکنم ۱۷ ۱۸ سالمه حتی شایدم کمتر😂
مامان من خداروشکر با ازدواج مخالفه مخصوصا تو سن زیر ۲۸
🇮🇷🫀نرسد میخ آهنین قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزدلم منم میگفتم شاید ۲۳ ۲۴ سالگی به ازدواج فکر بکنم و یهو تو ۱۷ سالگی خودم و دیدم که ازدواج کرده و الان ۲۱ سالمه از زندگیمم راضیم خداروشکر ، پس هیچوقت پیش پیش برا چیزی برنامه نریز خدا انقدر قشنگ و درست میچینه برات که خودتم نمیفهمی چیشد هرچی قسمتت باشه الهی خوشبخت بشی ۲۴ سالگیم اصلا دیر نیست و پیر هم نمیشی اتفاقا مغز پخته تری برای ازدواج داری عزیزم