2777
2789

نمیدونم چه فازیه دارین میایین میگین من فلان سالمه نمیخام ازدواج کنم فلانی که یسال از من کوچیکتره ازدواج کرده کارش اخ بوده بابا زندگی خودته لامصب تصمیم خودته چرا بقیه رو میکوبونی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان من ۲۴ و مجردم پیرم؟ دانشگاه شهر دیگه برویه شهر که بافرهنگ باشن مردمانشقطعا ۱۹ خیلی زوده.

توی محیط های کوچیک هنوز این تابو ها وجود داره .ولی بخدا سنی نیست ...دوست دارم ما دخترا رو همش سرکوب کنن ...بیشترم هم جنسامون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر موقع ادم درست اومد وقتشه اما زیر ۱۹ سال هرگز پسر ترامپ هم اومد غلطه ولی بالای ۱۹ هر موقع ادم درست ...

چقدررر حرف مامان منه 

منم میگم قبل ۲۵ ازدواج نه 

مامانم میگه انشاءالله امسال دانشگاه قبول شدی هر وقت موقعیت خوب اومد ازدواج کن

بستگی داره..میخوای درس بخونی یانه...و اینکه شاید یه موقعیت عالی برات پیش اومد به دلیل اینکه هنوز ۲۴ ...

اره کاملا موافقم 

اگه مورد مناسب بیاد فرقی نداره ولی چندشم میشه الان ازدواج کنم

کابوسمه

من بیست سالمه تا پارسال خواستگار داشتم الان ندارم خیلی پشیمونم ردشون کردم اگه خواستگار خوب داری ازدو ...

چرا ناراحتی؟ ۲۰ سالگی دیره ؟ من جای شما بودم به جای فکر ازدواج رو پیشرفت خودم کار میکردم که حق انتخاب بیشتری داشته باشم

سنت خوبه الان

اگه خواستگارمناسب داشتی ازدواج کن

البته مشاوره قبل ازدواج و....چندجابرین که مطمئن شین

دخترخوب همیشه توهرسنی خواستگارخوب نمیاد

واسه چندسال موردای خاص رو ازدست نده

اگه دیدی خیلی مناسب نیستن ازدواج نکن حتی تا۳۰ ولی خوبارونه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

دیگه چرا نظر میخوای 

هنوز انقد بچه ای که خودت قدرت تصمیم گیری نداری و میخوای ببینی بقیه چی میگنن تشویقت میکنن؟مدال افتخار بهت میدن یا نه 

عزیزم به ازدواج اصلا فکر هم نکن تا یکم بزرگ تر شی 

نوع حرف زدنت هم خیلی بچه گانه و بی ادبانه هست