2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 255 پست
دارلینگ جان، البته روان‌شناس نیازی نیست همه چی رو خودش رو تو زندگی خودش تجربه کرده باشهچون روان‌شناس ...

تجربه کردن ب ی روانشناس این امکان رو میده ک راحتتر بتونه با طرف مقابل همدلی کنه، کسی ک از لای پر قو بلند شده و اومده پشت میز نشسته معمولا حوصله ی شنیدن نداره، و کلافه میشه، و با دادن راهکارهای نامناسب اتفاقا جلوی درمان رو میگیره، تجربه ی دردناک داشتن یا نداشتن نداشتن ی الزام نیس ، فقط باور دارم  ک همدلی داشتن مهم ترین ابزاره  ی روانشناسه🙏🏻✨🌷 

خواهش میکنم، لطف دارین، ان شاالله شما هم ب روزای ناب خودتون وصل میشین و زندگی رو از روی قله ی خودتون ...

من همون گوسفندی هستم که تله ها و طرحواره های اطاعت و سرسپردگی، ایثار و چند تا دیگه داره.

خودم ادم شناس نیستم و شاید به دلیل بی اعتمادی به خودم به روان شناسم میگفتم من به یه ادم نیاز دارم که راه و از چاه تشخیص بده و هدایتم کنه، یه مشاور، یه روان شناس ، یا هر کس دیگه؛ یه فرد آگاه که همیشه باهاش مشورت کنم و بگم با پولام چکار کنم، روابط و ... .

میگفت این یعنی وابستگی، خودت باش. ولی من تشخیصم ضعیف بود . به یه راهنما نیاز داشتم، حداقل در مراحل اولیه توانمندسازی.

من میگفتم نکنه اختلال روانی چیزی دارم، افسردگی دوقطبی، خشم و ... .

ایشون فقط می گفتن عزت نفست پایینه و بالا ببر. من راهشو نمیدونستم. اضطرابام شاید منشا عصبی داشته باشه، با قرص کم بشه.

اون فقط روی روش های خودش پافشاری می کرد.

شما به من بینش میدین و عینی می کنین قصیه رو برام. مثل همون مثال شیر، کفتار، گوسفند.

من بلد نبودم چطوری حقوقم رو حفط کنم و تو روابط با برادر استثمارگرم فاصله بگیرم. در کوله بارم ابزاری نداشتم یا خودم بهش واقف نبودم. یکی رو میخواستم بهم بگه اینجور موقع ها بی اهمیت باش، اینجا سکوت کن، اونجا لبخند بزن و ... .

تله اطاعت و بردگی منو وادار به اجرای فرامین بقیه می کرد؛ پولامو قرض میدادم و نسیه که هیچ وقت برنگشتن

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون گوسفندی هستم که تله ها و طرحواره های اطاعت و سرسپردگی، ایثار و چند تا دیگه داره.خودم ادم شنا ...

آفرین بهت، قدرت یادگیریت عاااالیه، درست مثل خودم😉😅

میدونی چ اتفاقی برات افتاده؟ 

اینقدددددددر با تنش های روانی ک برات درست میکردن تو رو گیج و آشفته میکردن ، ک تو اصن فرصت نداشتی حتی نسبت ب اختیاراتت و توانایی هات هوشیار بشی، و دقیقا اون فشار و تنشی ک یهو بر سرت میریختن و مضطربت میکردن باعث میشده بتونن بر تو رهبری کنن، اونا در ناخودآگاه با تو بازی روانی میکردن، و در همون حالتی ک روح و روان تو رو ب بازی گرفته بودن و تو گیییییج بودی، میزدن وسط خال و ب هدفشون میرسیدن! 

برای اینکه وارد بازی های روانی نشی خییییییلی مهمه ک بدونی این فقط ی بازی روانیه و مضطرب نشی، گیج نشی! 

چون آدم موقع اضطراب و گیجی راحتتر میتونه قدرت رو واگذار کنه، و تحاوز گر ب دنبال همین موقعیت و لحظه است😉

سلام ب روی ماهت گلم🌷متشکرم این نظر لطف شماست.من فقط گذشته خیلی تلخی داشتم، سالهای زیادی منتظر ناجی ...

خدا روشکر که الان حال دلتون خوبه و خودساخته هستی. الحمدالله.

من ولی نتونستم به تنهایی از پسش بر بیام و خودمو بشناسم. درمان هم هنوز موفقیت امیز نبوده. روان پزشک هم رفتم. 

بعد حس خوبی که شما دادین بهم، این کتابو که مدت ها بود امانت گرفته بودم و نخونده بودم، اوردم جلوی دست. البته قبل از اینکه معرفی کنین. فقط به خاطر اینکه گفته بودین نذارم رنج هام هدر بره و تلاش کنم 🙏

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من همون گوسفندی هستم که تله ها و طرحواره های اطاعت و سرسپردگی، ایثار و چند تا دیگه داره.خودم ادم شنا ...

اینکه از دیگران مشورت بگیری هررررگز موجب رضایتت نمیشه، تو میخوای خودت رو باور داشته باشی و ب خودت اطمینان داشته باشی و خودت رهبر خودت باشی، چون در تو یک شیر وجود داره، یک شیر هرگز تحت رهبری دیگران در نمیاد، یک شیر با تسلط و درایت و اطمینانی ک ب خودش و محیط داره، اتفاقا بقیه دوس دارن و نیاز دارن ک ازش اطاعت کنن، یک شیر کاملا قابل اطمینانه برای رهبری کردن، مساله اینه ک بعضی وقتا ی سری کفتارا و حتی گوسفندا دوس دارن جای شیر باشن و رهبر باشن ک  کلی افتضاح و گمراهی  و تنش و جنگ ب بار میارن.

یک شیر هرگز کسی رو برای دنباله روی تحت تنش قرار نمیده، هررررر وقت تو زندگی متوجه شدی ی آدم داره تو رو تحت تنش و اضطراب قرار میده بفهم ک اون ی کفتاره! 

و برای شیر بودن باید بیاموزی و ب خودت یاد بدی ک از اضطراب استفاده نکنی، کسی ک زیاد مضطرب میشه مظطرب شدن براش ی روتین میشه، تقی ب توقی بخوره اولین گزینش میشه حس

اضژراب، چون ذهن از لحاظ شیمیایی ب احساسات غالبی ک داره اعتیاد پیدا میکنه.

حرف خیییلی زیاده در مورد این مساله، من چندساله ک در حال نوشتن و صحبت با خودمم و این فرآیند یادگیری متوقف نمیشه چون تا بینهایت میشه رشد کرد، شما هم کم کم ب همه درسهایی ک برای یادگرفتن میخوای میرسی، فقط عجول نباش و صبور باش.

صبر قدرت بزرگ شیره! 😉

خدا روشکر که الان حال دلتون خوبه و خودساخته هستی. الحمدالله.من ولی نتونستم به تنهایی از پسش بر بیام ...

متشکرم ✨🌹🌷

وجود آدم مثل ی ظرفه، اگر زباله هایی ک وارد این ظرف میشن ب موقع تخلیه نشن روی هم تلمبار میشن و خیلی اغراق شده تر بنظر میان، همیشه یادت باشه هررر احساس بدی ک ب خودت داری فقط ی زباله است ک وارد ظرف وجود تو شده و از خود تو نیس! 

این خیلی مهمه ک بدونی احساسات بد متعلق ب ذات تو نیستن! 

تو تمام لحظه هایی ک سرزنش میشدی یک انسان کامل بوده ای،درست همون لحظه ای ک بهت حس بی لیاقتی میدادن و از خودت متنفرررر میشدی همون لحظه ی موجود باهوش و توانمند و دوست داشتنی بودی، همون لحظه ک از شدت تنش هایی ک بهت وارد میشد کلااااااافه بودی و نمیتونسی براش کاری کنی و شروع میکردی ب بدوبیراه گفتن ب خودت و نفرت از خودت داشتن و احساس شرم داشتن  و ناکافی بودن ، درست همون لحظه کافی و خوب و ارجمند و محترم بودی!

اینها فقط دیدگاه هاییه ک بخاطر اون تنش ب خودت پیدا کردی، اینها خود تو نیستی! 😇😉

اینکه از دیگران مشورت بگیری هررررگز موجب رضایتت نمیشه، تو میخوای خودت رو باور داشته باشی و ب خودت اط ...

😊🌹 یه دنیا ممنونم. خانمی خیلی وقت گذاشتین برام. بی نهایت سپاسگزارم. بیشتر به حرفاتون فکر می کنم و میخونمشون. 

به امید دیدن تاپیکاتون و اگه تاپیک زدم تگتون می کنم. 

برای اینکه از کار و زندگی نمونین، هر وقت فراغت داشتین جواب بدین.

از مصاحبت با شما لذت بردم و دریچه تازه ای به افکارم وارد شد. روز خوبی داشته باشین 🌹

حتما قسمت وسرنوشت شمااین خانوم نبوده اما اگه باهاش تندی نداشتین ودلش ونشکستین همون بهتر رفت چون من خودمم خانومم اینقدر ازهمسرم بددهنی وبی احترامی دیدم دیگه دلم باهاش صاف نمیشه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

این پر محتواترین تاپیکی بوده ک تو نی نی سایت دیدم😅

باور کنین حتی خوندن کامنت های شما باعث میشه من نسبت ب خودمم ب شناخت بیشتری برسم.

خیلی خوبه ک صادقانه از آنچه ک احساس کردین و براتون رخ داده صحبت میکنین، صداقت باعث میشه بتونیم از هم یاد بگیریم و بیاموزیم.☺️✅✨

پسرا احساس ندارن پسرا:

واقعن اگه احساس داشت کاری نمیکرد که عشقش بره ...ایشون به پای اشتباهات خودش مونده تا به پای عزیزش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😊🌹 یه دنیا ممنونم. خانمی خیلی وقت گذاشتین برام. بی نهایت سپاسگزارم. بیشتر به حرفاتون فکر می کنم و ...

خواهش میکنم.

همصحبتی با شما هم ارزش وقتی ک گذاشتم رو داشت.

من هم از شما بسیار آموختم، اینو خالصانه میگم.

ان شاالله در پناه خداوند باشین و نور به روح و ذهن و قلبتون همواره  جاری باشه🌹🙏🏻✨