2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

4454 بازدید | 252 پست

سه ماه با هم در ارتباط بودیم و خیلی جاها باهم بیرون میرفتیم، خوش میگذشت، دنیام رنگ و بوی تازه و قشنگی پیدا کرده بود. وابسته ش شده بودم. چون خیلی خوشگل بود روش غیرتی می شدم، بعضی وقتا عصبانی. چند بار قهر و آشتی.

آخرش رفت و دیگه فقط تا یک سال تلفنی صحبت می کردیم که اون هم قطع شد. هنوز رفتنشو باور نکردم، چشمم دنبالشه، چند ماه یه بار دوباره همون احساسات روز جدایی بهم دست میده مضطرب، بی اشتها، حسود و عصبانی میشم، زخم عاطفی رو دوباره انگار می خراشم.

کاش قوی تر بودم، به ی آدم افسرده ، منزوی و بی هدف تبدیل شدم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد به کسی دل نبستین؟ چرا؟

نتونستم از فکرش بیام بیرون، اگه با یکی دیگه هم آشنا میشدم، زود به هم میخورد چون با اون مقایسه ش می کردم و اونایی رو که از دست دادم الان اصلا بهشون فکر نمی کنم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

چه ویژگی‌هایی داشت اون خانوم که این همه به چشمتون اومد؟

رفتار و برخوردش خیلی ناز و زنانه و دلبرانه بود‌. باهاش لحظات خوبی داشتم و خیلی پایه بود و کم نمیذاشت. حسرتم اینه که موقع عصبانیت باهاش خوب صحبت نمی کردم و کم کم دلش شکست و ازم زده شد. دیگه هر کاری کردم برنگشت. تا چند سال فرصت داشتم شاید برش گردونم ولی چند بار که بهش گفتم برنگشت.

الان با یکی دیگه س. دارم میسوزم

چرا رفت؟کجا رفت؟

یکی دو مورد ازش زرنگی دیدم راجع به درخواست پول و یه بار هم که رفتیم خرید متوجه شدم که بدون اینکه بدونم به حساب من برا خواهرش چیزی خریده ، چون بهم نگفته بود بعدا به روش اوردم و دهنیتم ازش خراب شد. 

همین ذهنیت و کش دادن موضوع باعث شد به مرور لحن صحبتمون خراب بشه و بگومگوها زیاد بشه. کم کم زده شد.

من خسیس نبودم ولی اون موقع بهم برخورده بود

.

الان بود به روش نمیاوردم 

تو اون پسری نیستی من دوسش دارم ؟؟؟؟همش به اکسش فکرمیکنه

نه من تنهام. خوش به حال اکستون که حداقل شما رو داره. کاش یکی هم فکری به حال من می کرد

یکی دو مورد ازش زرنگی دیدم راجع به درخواست پول و یه بار هم که رفتیم خرید متوجه شدم که بدون اینکه بدو ...

اینجور دخترا شانس دارن

اونوقت ما بعد 5سال ارتباط هنوز دلم نمیاد پول واسه کافه خرج کنه.

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد.