2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث شد خودتونو جمع و جور بکنید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 81 پست
قربونت بشم اگه اینقدر جنگیدی و تجربه داری که باید بدونی بعد یک مدت این جنگ هم تموم میشه...

خییییلی داغونم

از ته دل به خدا گفتم دیشب

درمونده شدم، خودت نجاتم بده 

من دیگه توانشو ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا هیچیداریم همینطوری ادامه میدیم

عزیزدلم امیدوارم یهو یک معجزه

..یک‌نور...یک‌نشونه توی زندگیت باعث بشه همه چیزو بسازی دوباره:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من خیلی اذیت بودم یعنی اعصاب خراب داشتم که نگو 

با حال خراب زندگی میکردم تا اینکه رسیدم به یه نقطه ای که مریض شدم در حد که میخاستم بمیرم 

بعد فهمیدم دنیا یه نفس هس 

خودم رو نجات دادم

و روحم رو به آرامش دعوت کردم رفتم تو دوره های آرامش و قانون جذب و....

و تونستم آروم زندگی کنم 

خودم به خودم کمک کردم

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟

به نظرت شدنیه؟

از کجا باید شروع کرد؟

میشه یکم از تجربه هات توی راه بازسازی خودت برام بنویسی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بعد دوبار ازدواج کردن و افسردگی زیاد خودمو جمع و جور کردم البته پسر عموم (شوهر فعلیم )خیلی کمکم کرد

میشه یکم از تجربه هات توی راه بازسازی خودت برام بنویسی؟

واست دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشی:)

در عین ناامیدی و در حالی که از تلاش کردن دست برداشته بودید این تصمیم رو گرفتی؟

آره دقیقا 

چون اون موقع فهمیدم که اگه خودم بلندنشم هیچکسه دیگه این کمکو بهم نمیکنه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

همیشه یه امیدی تو دلم بودولی امیدم مُردهجون دوباره از نو شروع کردن رو ندارم

یکم به خودت استراحت بده...ما آمدیم و نیاز به استراحت داریم درسته؟

یک‌وقتایی اشکال نداره اگه‌کم‌بیاری:)

آره دقیقا چون اون موقع فهمیدم که اگه خودم بلندنشم هیچکسه دیگه این کمکو بهم نمیکنه

چقدر خوبه که اینقدر قوی هستی:)

امیدوارم منم بتونم بلند بشم دوباره...

میشه یکم از تجربه هات توی راه بازسازی خودت برام بگی؟

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو ...

ببین من کلا خودم رو فراموش کرده بودم بعد ازدواج اومدم غربت کلا افسرده شدم بعد با اینجا آشنا شدم فهمیدم مهم تر از همه خودمم فهمیدم باید مستقل باشم باید هدف داشته باشم چه جوری پس انداز کنم یه مدت با تاپیک های ماریا قناد کیک و شیرنی پختم الان دارم واسه آزمون میخونم همشو از اینجا گرفتم الان روتین پوستی دارم تو پیشونیم ۳ تا چروک دارم نمیدونم کی اینجوری شدن بعد از نی نی سایت آمار منافذ پوستیمم دارم و خیلی چیزا

اتفاقا تو تاپیک قبلم گفتم

میشه یکم از تجربه هات توی این راه بازسازی واسم بگی؟تاپیکت رو خوندم عزیزم امیدوارم هرچه زودتر روانت به سلامتی برسه

خییییلی داغونماز ته دل به خدا گفتم دیشبدرمونده شدم، خودت نجاتم بده من دیگه توانشو ندارم

عزیزدلم برای حال خوبت حمد میخونم...متاسفم که داری اینا رو تجربه می‌کنی🫂

چقدر خوبه که اینقدر قوی هستی:)امیدوارم منم بتونم بلند بشم دوباره...میشه یکم از تجربه هات توی راه باز ...

ببین توی هرمشکلی هرجوری به قضیه نگاه کنی فقط خودتی که از پسش برمیای اگه بخوای از بقیه انتظار داشته باشی که دستتو بگیرن بدتر باعث ضعفت میشه ناامید میشی

یا خودت حلش کن یا رهاش کن من همیشه ازاین قانون توی زندگیم استفاده میکنم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من خیلی اذیت بودم یعنی اعصاب خراب داشتم که نگو با حال خراب زندگی میکردم تا اینکه رسیدم به یه نقطه ای ...

عزیزدلم چقدر خوشحالم که موفق شدی و شکست هات برات خاطره شدن...

میشه یکم از تجربه هات توی این مسیر بهم بگی؟

اگه فکر کنی من ورژن قدیم تو هستم...و میتونی بهش چیزی بگی...چی میگی؟