2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیرمجموعه های وزارت نیرو خوبن. اگه رسمی بشه حقوقش بدک نمیشه.نمی تونید ماشین بخرید و بدین دست راننده ...

چون سابقه بیمه زیاد داره 6,سال دیگه باز نشسته میشه اون وقت نمیشه با حقوق بازنشستگی زندگی کرد و مهمتر بمونه خونه خیلی بدتره

کارمندی هیچی نیس جز عمر تلف کردن

دقیقا

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

تغییر فقط ترسناک شده تو این برهه

نترس ، منم خیلی نگران بودم ، میگفتم هرچقدم بی پولی باشه و تا سرماه نکشه حداقل امنبت شغلی داریم و میدونیم سرماه یه پولی میاد حسابمون و حقوق بازنشستکی و بیمه و اینارو داریم.

ولی با یه اشنا مشورت کردیم دیدیم واقعا از لحاظ درامد میتونیم خودمونو جلو بکشیم و یه امیدی به اینده بهتر داشته باشیم

چون سابقه بیمه زیاد داره 6,سال دیگه باز نشسته میشه اون وقت نمیشه با حقوق بازنشستگی زندگی کرد و مهمتر ...

آهان من فکر کردم فعلا اول کارشه.

عزیزم می تونم بپرسم حدودی چقده حقوقش؟ و اختلاف حقوقش با رسمی ها چقده؟

آهان من فکر کردم فعلا اول کارشه.عزیزم می تونم بپرسم حدودی چقده حقوقش؟ و اختلاف حقوقش با رسمی ها چقده ...

ماهی 19 

فقط حقوق که نیست رسمی ها کلی مزایا داره

خوبه عزیزم ولی بستگی ب شوهرت داره من چندین ساله شوهرم اینو پیشنهاد داده ولی مخالفت کردم و نمیزارم اصلا اینکارو بکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید