سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 عنوان چه چیزی باعث شد خودتونو جمع و جور بکنید تو زندگی 786 بازدید | 81 پست چیشد که بلند شدین و سعی کردیم بجنگین دوباره؟چی باعث شد ادامه بدین دوباره بعد از شکست های پی در پی؟چه کتابی...چه فیلمی...چه داستانی...چه متنی؟ ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨ 1403/10/14 | 16:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاناخانوم عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 4557 خودمدیدم هیچی ارزشش بیشتر از خودم نیس هیچی فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1162 حال بدم باعث شد بلند شم بجنگم -دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـم!!دَرد ﻤن گُفتَـن ﻧَداشـت!خَنـده بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـندیـدَن ﻧَداشـت-♡
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 2995 فعلا هیچیداریم همینطوری ادامه میدیم یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم
سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 خودمدیدم هیچی ارزشش بیشتر از خودم نیس هیچی در عین ناامیدی و در حالی که از تلاش کردن دست برداشته بودید این تصمیم رو گرفتی؟ ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
sara0love عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 793 زیاد جنگیدم واسه هر چیزیولی این بار دیگه حتی نا ندارم ادامه بدمتموم شدم
سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 حال بدم باعث شد بلند شم بجنگم شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟به نظرت شدنیه؟از کجا باید شروع کرد؟ ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 3720 غزیبه که نیستی فقط دفن نشدیم ۲تا ورژن داریم یکی مرده دفن نشده یکی داره ظاهر قضیه رو حفظ میکنه 🖤 و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست....
سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 زیاد جنگیدم واسه هر چیزیولی این بار دیگه حتی نا ندارم ادامه بدمتموم شدم قربونت بشم اگه اینقدر جنگیدی و تجربه داری که باید بدونی بعد یک مدت این جنگ هم تموم میشه... ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
پاییزی۶۳ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 3821 بعد دوبار ازدواج کردن و افسردگی زیاد خودمو جمع و جور کردم البته پسر عموم (شوهر فعلیم )خیلی کمکم کرد پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
sara0love عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 793 همیشه یه امیدی تو دلم بودولی امیدم مُردهجون دوباره از نو شروع کردن رو ندارم
سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 غزیبه که نیستی فقط دفن نشدیم ۲تا ورژن داریم یکی مرده دفن نشده یکی داره ظاهر قضیه رو حفظ میکنه 🖤 باز خوبه نفر دومتونداره تلاش میکنه...نزارین اونم از بین بره:)نمیدونم باید از کجا شروع کنم بسازم همه چیو ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
سوسیسـبندری۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1964 نی نی سایت راس میگم ها بخدا شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟به نظرت شدنیه؟از کجا باید شروع کرد؟چطوری نی نی سایت باعث شد پیشرفت کنی میشه توضیح بدی؟ ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨