2777
2789

چیشد که بلند شدین و سعی کردیم بجنگین دوباره؟

چی باعث شد ادامه بدین دوباره بعد از شکست های پی در پی؟

چه کتابی...چه فیلمی...چه داستانی...چه متنی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمدیدم هیچی ارزشش بیشتر از خودم نیس هیچی

در عین ناامیدی و در حالی که از تلاش کردن دست برداشته بودید این تصمیم رو گرفتی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

حال بدم باعث شد بلند شم بجنگم

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟

به نظرت شدنیه؟

از کجا باید شروع کرد؟

زیاد جنگیدم واسه هر چیزیولی این بار دیگه حتی نا ندارم ادامه بدمتموم شدم

قربونت بشم اگه اینقدر جنگیدی و تجربه داری که باید بدونی بعد یک مدت این جنگ هم تموم میشه...

بعد دوبار ازدواج کردن و افسردگی زیاد خودمو جمع و جور کردم البته پسر عموم (شوهر فعلیم )خیلی کمکم کرد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

غزیبه که نیستی فقط دفن نشدیم ۲تا ورژن داریم یکی مرده دفن نشده یکی داره ظاهر قضیه رو حفظ میکنه 🖤

باز خوبه نفر دومتون‌داره تلاش می‌کنه...نزارین اونم از بین بره:)

نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم بسازم همه چیو

نی نی سایت راس میگم ها بخدا

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو جمع و جور بکنی؟

به نظرت شدنیه؟

از کجا باید شروع کرد؟

چطوری نی نی سایت باعث شد پیشرفت کنی میشه توضیح بدی؟