2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث شد خودتونو جمع و جور بکنید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 81 پست
من دختر صاف و ساده ایم فهمیدم از یجا به بعد به کسی بها ندم چون محبت زیاد میکردملهم میکردن حتی شوهرم ...

متاسفم که اینا رو تجربه کردی و امیدوارم از این به بعد به خواسته هات برسی...

اگه من ورژن قبلی تو بودم و می‌تونستی به خوده قبلنت یک نصیحت بکنی یا بهش یک چیزی بگی که کمکش کنه چی‌میگفتی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو ...

آره عزیزم شدنیه

من از وسط کلی شکست تصمیم گرفتم که بلند شم ادامه بدم چون دیدم این دنیا به من خیلی بدهکاره منم باید هرجور شده حقمو ازش بگیرم بعد بمیرم واسه همین بلند شدم ادامه دادم تا هروقت که به خواستم برسم ادامه میدم تا بهش برسم

فقط باید به خودت قول بدی که زندگیتو بهتر میکنی و بعدشم اراده و تلاش تا به چیزی که میخوای برسی

سیاوش قمیشی یه آهنگ خونده میگه( جنگیدنو باختن بهتره تا یجا نشستو فقط غصه خورد)اینم بزن به دیوار اتاقت که هر روز ببینیش انگیزه بگیری😁✨️

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

ببین من کلا خودم رو فراموش کرده بودم بعد ازدواج اومدم غربت کلا افسرده شدم بعد با اینجا آشنا شدم فهمی ...

عزیزم چقدر خوشحالم که تونستی قوی باشی و از اینجا برای پیشرفت خودت استفاده کردی ...

اگه من ورژن قبلی تو بودم و می‌تونستی یک چیزی بهش بگی(نصیحت یا حرفی که بتونه مثل یک رمز عبور باشه مثل یک کلید باشه)چی میگفتی خواهری؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

مجبورم مجبور توزندگی همیشه دوتاراه داره یاخودکشی یاادامه دادن .

یه فرصت زندگی بهمون داده شده وباید تجربش کنیم بارها به مو رسیده ولی پاره نشده خدارو اون لحظه حس کردم دستموگرفت دوباره ادامه دادم همیشه بهتر میشه زندگی باور کنید یکنواخت نمیمونه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من خیلیا دورم هستن ولی خیلیم تنهام خیلی 

خیلیم زندگیم داره برام سخت میگذره. ولی دارم میجنگم ،برای هدبام دارم میجنگم حتی شده بقیه مسخرم کردن ولی باز میجنگم ،گریه هم میکنم خسته هم میشم حتی میگم دیگ نمیتونم ولی باز ادامه میدم دلیلشم اینکه خیلی تنهام میدونم فقط خودمم میتونم از پس همه چی بربیام  از طرفیم اگر الان سخت بالاخره یروز راحتی هم میرسه

متاسفم که اینا رو تجربه کردی و امیدوارم از این به بعد به خواسته هات برسی...اگه من ورژن قبلی تو بودم ...

میگفتم تو زندگی فقط خودتو دوست داشته باش

به هیچکسم خوبی نکن بی تفاوت رفتار کن

آره عزیزم شدنیهمن از وسط کلی شکست تصمیم گرفتم که بلند شم ادامه بدم چون دیدم این دنیا به من خیلی بدهک ...

عزیزدلم خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات...اگه توی یکی از مشکلاتت کاری از دستم بر اومد بگو‌تا برات این لطفت رو جبران کنم:)

اگه من ورژن قبلی خودت بودم و الان می‌تونستی با خودم قبلنت حرف بزنی چی‌بهم میگفتی؟(یم‌حرف یا نصیحتی که اگه خودت می‌دونستی و کسی بهت میگفت‌خیلی راحت تر می‌تونستی از اون مرحله زندگیت عبور کنی)

ببین توی هرمشکلی هرجوری به قضیه نگاه کنی فقط خودتی که از پسش برمیای اگه بخوای از بقیه انتظار داشته ب ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزدلم امیدوارم همیشه موفق باشی🫂

مرسی بابت راهنماییت عزیزدلم امیدوارم همیشه موفق باشی🫂

قربونت عزیزم ایشالا به بهترینا برسی❤️

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40