2777
2789

وقتایی که کلاسم تموم میشه نامزد میاددنبالم

مانانم میگه برو بازار خرید کن تا یاد بگیره همیشه برات خرج کنه 

نمیدونم چکار کنم چیا بخرم میشه ایده بدین بهم

نامزدت فقط میبردم کافه 

و اینکه فکر میکنم پول نداشته باشه….

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نامزد بی پول واسه چیته؟خواهرم و نامزدش بیس چاری خریدن

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپبک آخرم نگاه می کنی

حذف کن 

خوشم نمیاد یکی وسط تا‌پیکم بپره😑

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

نامزد بی پول واسه چیته؟خواهرم و نامزدش بیس چاری خریدن

چیا میخرن

حالا تو زن اصغر سبیلی یا اکبر قصاب؟؟(چون گفتی دست دونفره😂)

خوشمزه

اگه نیاز به خرید داری برو خرید وسیله مورد نیاز تو بگیر

خوبه دیگه همون کافه رفتن هم کلی هزینه داره اگه همیشگی باشه 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
حالا تو زن اصغر سبیلی یا اکبر قصاب؟؟(چون گفتی دست دونفره😂)

احتمالاهمون اصغرسبیله که پول نداره وگرنه قصاب بایدوضعش بدنباشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اگه فعلا پول زیادی نداره چیزای گرون نخر

در حد یکم لوازم آرایشی پوستی

هر ازگاهی لباس

هربارم که بیرون میری قرار نیست خرید کنید که

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اگه نیاز به خرید داری برو خرید وسیله مورد نیاز تو بگیرخوبه دیگه همون کافه رفتن هم کلی هزینه داره اگه ...

نمیدونم چی نیاز دارم🤦🏻‍♀️