2777
2789
عنوان

مامانم میگه برو با نامزده بگرد الکی تو شهر نچرخید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست

خب یجورایی حق داره مادرت 

ولی همش نرو بازار یا همش بگی من اینو می‌خوام اونو می‌خوام زده میشه

مثلاً از جلو لباس فروشی رد شدنی یکم‌وایسا مانتوها یا لباس ها و نگاه کن 

الکی مثلاً بگو واااای این چقدر قشنگه بعد دیگه هیچی نگو 

یا مثلاً موقع ناهار یا شام بودنی بیرون بودی بگو آخ چقدرگشنم شده 

اصلأ هم مستقیم بهش نگو اینو بخر این شام و هوس کردم بریم رستوران و ..

غیر مستقیم بگو 

وقتی هم برات خرید ذوق کن خیلی 

شاید چیزی که خریده دوست نداشته باشی 

اما حس اقتدار نانزدتو ارضا می‌کنی 

و یواش یواش سعی می‌کنه بفهمه مورد علاقت چیه

بیشتر برات خرید می‌کنه و سعی می‌کنه سوپرایزت کنه و ..

و صوت های دکتر حبشی رو از اینترنت دانلود کن گوش بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی که نیاز دارینامزد ینی عقد کردین یا نه؟

عقدیم

نمیدونم چی نیاز دارم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

وقتی نیاز ب خرید داری برو وقتی نداری هروز هروز بازار مردا زیاد بازار گردی خوششون نمیاد فک میکنه ب چشم عابر بانک بهش نگاه میکنی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

نظر منه 

آدم باید یه چیز لازم داشته باشه بره خرید . مثلاً الان زمستونه بگو مثلاً سال گرم ، دستکش ، بوت می‌خوام بریم بخریم برام و.. 

اول باهاش مطرح کن ببین می‌خره 

مشترکا نرید خرید اما اون فقط باهات بیاد حساب نکنه 

عزیزم با اینکه ندارن امامت حتما خرید باهاش برو...من شوهرم عقد بودیم یکسال کامل مانتوهای زمان مجردی رو میپوشیدم ک آقا پول جمع کنه برای عروسیمون..ب حدی پرو شده الان ک  روز زن حتی ی شاخه گل  هم برام نمیخره خیلی پروژه... باورت میشه  پارسال روز زن دعوا کردم باهاش بروی خودش نیاورد الا امسالم همینجور... ی روسری بخرم بپوشم جلوش اول بجای اینکه بگه چقدر قشنگع میگه چند خریدیش

عزیزم با اینکه ندارن امامت حتما خرید باهاش برو...من شوهرم عقد بودیم یکسال کامل مانتوهای زمان مجردی ر ...

برم خرید چیا بخرم؟؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

پس چکار کنیم

از نظر من تو این شرایط واقعا ظلم خریدهای الکی و بی مورد داشته باشید .ولی چیزهای که لازم داری داخل زندگی روبهش بگو مثلا بگو کفشم دیگه بدرد نمیخوره بریم کفش بخیرم یا شارژم تموم شده بریم امروز یه رستوران غذا بزنیم حالمون عوض شه

اگه فعلا پول زیادی نداره چیزای گرون نخردر حد یکم لوازم آرایشی پوستیهر ازگاهی لباسهربارم که بیرون میر ...

چند وقت یه بار خرید کنیم

چند وقت یه بار خرید کنیم

هربار که احتیاج داری

مثلا هربار لوازم پوستی آرایشیت تموم میشه

هربار که لباس جدید میخوای

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خب یجورایی حق داره مادرت ولی همش نرو بازار یا همش بگی من اینو می‌خوام اونو می‌خوام زده میشهمثلاً از ...

اخه نامزدم غیر مستقیم متوجه نمیشه باید واضح بهش بگم

وقتی نیاز ب خرید داری برو وقتی نداری هروز هروز بازار مردا زیاد بازار گردی خوششون نمیاد فک میکنه ب چش ...

تا حالا خرید نرفتم باهاش

اونم فقط در حد کیف و کفش لباس و لوازم ارایشی برام خودش خرج میکنه