2777
2789
عنوان

مامانم میگه برو با نامزده بگرد الکی تو شهر نچرخید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
چند وقت یه بار خرید کنیم

وقتی نیاز داری لازم نیست هر روز من وقتی شال مانتو یا پالتو کفش میخواستم میرفتم خرید بعضی وقت ها تو ماه سه بار می رفتم بعضی وقتها دو ماه اصلا خرید نمی رفتم

لوازم آرایشیخوراکیمراقبت های پوستیخورده ریزاکسسوریروسری و تاپ و کراپ و....اگه دانشجویی نوشت افزار و. ...

خورده ریز چیه

اکسسوری گیا بخریم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیا میخرن

خوراکی

لباس 

عروسک

و خیلی چیزای دیگه

البته شوهرش شرکت نفتیه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

خوراکیلباس عروسکو خیلی چیزای دیگهالبته شوهرش شرکت نفتیه

خودت مجردی یا متاهل؟؟

عروسک جرا میخرن

منم دوست دارم بخرم ولی نمیدونم چکارش کنم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

خودت مجردی یا متاهل؟؟عروسک جرا میخرنمنم دوست دارم بخرم ولی نمیدونم چکارش کنم

والا من خودمم متاهلم با ی بچه هنوز عروسک میخرم😁

نامزدی واسه شناخته نکنه خسیس باشه

مثلا بگو بیا بریم فلان پاساژ خرید بیین چی میگه

البته بگم ک خواهر منو نامزدش متولد ۶۶ هستن پس بدون دیگه اینا ثبات مالی بالایی دارن 

خودت باید ببینی وضع نامزدتو شاید تازه شاغل شده شاید میخواد پس انداز کنه

اما خب با خریدای کوچولو امتحانش کن

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

والا من خودمم متاهلم با ی بچه هنوز عروسک میخرم😁نامزدی واسه شناخته نکنه خسیس باشهمثلا بگو بیا بریم ف ...

عروسکو چکار میکنی😂

خریدای کوچولو چیان؟ 

من عذاب وجدان میخرم تنهایی واسه خودم میخرم یا نامزدم فقط برای من میخره چون سه خواهر مجرد دارم از من کوجیکه تره ۱۶سالشه