2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 223 پست
هرچی خیره برات

شما حس ششمی ؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

نمیدونم میخوام چیکار کنم 😭😭😭

بسپار به گذر زمان

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

مرسی عزیزم😘❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

مرسی عزیزم😘❤️

قربانت 💐

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

نه حس میکنم ی بار دیگه بهت پیشنهاد بده دوست داره اما به این زودیا نشاید بیاد اما در ی پیام معمولی

😭😭مرسی خواهر ما عاشق هم دیگه ایم میدونم چه قدر دوسم داره و میدونه چه قدر دوسش دارم ولی زد‌رو دور لج بازی منم عصبی کردد 

شما حس ششمی ؟

اره اما ن همیشه 

اینا حسن ممکنه درست باشه ممکنه نباشه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دوست داشته اما ن اونقدری ک فک. میکنی در حد سرگرمی جذابیت داشتی براش

ولی برای من خیلی کارا میکرد که جای هیچ شبهه ای نزاشته بود صبح ها که میگفتم دلم تنگ میشه ۴صبح بیدار می‌شد و باهام حرف میزد هرروز سر یه تایم خاصی باهام باید چت میکرد اینقدر هوامو داشت که نگو...آخه چطوری ممکنه   

هنوزم باورم نمیشه که منو بانک کرده 

عع باشه قشنگم 🥰 خوب بی زحمت منم بگو من برای خودم اصلا حسم کار نمیکنه🥲

یه خانم زیبا باقدی نسبتا بلند مهربان بامحبت  با ارزوهای بلند  راستی  یه مشکل کوچیک هم داری که  نمیدونم چیه حسم میگه یه ناراحتی داری

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
😭😭مرسی خواهر ما عاشق هم دیگه ایم میدونم چه قدر دوسم داره و میدونه چه قدر دوسش دارم ولی زد‌رو دور ل ...

آره فعلا تو نرو سمتش 

خودش میاد فقط صبر داشته باشه

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

اره اما ن همیشه اینا حسن ممکنه درست باشه ممکنه نباشه

🙏🖤عزیز من خودم ماورا کارم حس من خطا میره اگر تمرکز نداشته باشم در صورتی درست میگم که سرم سبک باشه این چیزایی ک میگی میدانم الان چطوره میتونم سووال کنم ازتء ؟ استخاره اینا هم تا چند وقت پیش میگرفتم ولی حالو نمیگیرم جون سرم سنگین میشه نمیتونم حالم بد میشه 

یه خانم زیبا باقدی نسبتا بلند مهربان بامحبت با ارزوهای بلند راستی یه مشکل کوچیک هم داری که نمیدو ...

از منم بگو چی حس می‌کنی 

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

یه خانم زیبا باقدی نسبتا بلند مهربان بامحبت با ارزوهای بلند راستی یه مشکل کوچیک هم داری که نمیدو ...

اره عزیزم۰😍

چرا محمد یهو رفت؟ دیگ زنگ نمیزنه؟‌ کی بهم زنگ میزنه؟ 

ولی برای من خیلی کارا میکرد که جای هیچ شبهه ای نزاشته بود صبح ها که میگفتم دلم تنگ میشه ۴صبح بیدار م ...

ببین اینا فقط یه حسه ممکنه غلط باشه ممکنه ورست باشه خدا ک. نیستیم

بنظرم این چیزارو بذار کنار برو بشین باهاش رو در رو حرف بزن یبار برای همه هکیشه یا درست میشه یا دیگه میدونی نباید امیدوار باشی و کات

هیچ چیز مثل حرف زدن نمیتونه حقتیقو روشن کنه