2777
2789
عنوان

😅بیاید حس ششم بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 223 پست
من با محمد ازدواج میکم یا مهدی با با کس دیگع ایی؟ محمد چرا یهو دیگ غیب شده جوابم نمیده؟ زنگ میزنه؟

محمد باکس دیگه وارد رابطه شده رهاش کن تا شخصیت وغرورتو له نکرده بیشتر

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در شرایط ازدواج قرار میگیری و این ازدواج صد درصد صورت میگیره یه راه روزی در سر راهتون قرار میگیره و ...

من دارم پس میوفتم یه اتفاقایی افتاد نمیدونم چیکار کنم 

من با ع اوکی میشم یا م ؟

محمد باکس دیگه وارد رابطه شده رهاش کن تا شخصیت وغرورتو له نکرده بیشتر

🙃تو ب جای بزرگترم باش

ب نظرت کار قشنگیه ضربه بزنم بهش چوم غیر از کار انسانی بود یهو ترک کرد و یهو رقت انگار مک د دستمال بودم هر چس زنگ میزنم جواب نمیده

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

ببین اینا فقط یه حسه ممکنه غلط باشه ممکنه ورست باشه خدا ک. نیستیمبنظرم این چیزارو بذار کنار برو بشین ...

الان دیوونه شده قاطی کرده نمیشه باهاش حرف زد 

بعد بلاک کردنش یه بار اومده بود پیشم زیاد محلش ندادم ولی همش نگاش میکردم ولی قبلنا تا میومد انگار نعوذ بالله خدا اومده سر از پا نمی‌شناختم اما این دفعه هر جا می‌رفت فقط با چشم دنبالش میکردم بعد یک هفته خودم رفتم محل کارش زیاد محلش ندادم چند بار نگاهم کرد و خندید رومو اونور کردم اونم مثل خودم فقط با چشم هر جا میرفتم دنبالم میکرد فکر کردم نرمتر شده اما چند روز بعد اون اومد محل کارم و اصلا محل نداد به من و رفت 

رفتم خودم پیشش گفتم کاری داشتی اومدی گف مکه من باید به تو جواب پس بدم و کلی حرف دیگه و .‌‌‌‌‌و رفت..

آره😂در مورد آینده چی حس می‌کنی بنظرت دوسم داره ازدواج داریم

حسی ندارم   العان بهت گلم 

نمیتونم دروغ بنویسم فعلا حس ششمم درباره این موضوع کارنکرد

در شرایط ازدواج قرار میگیری و این ازدواج صد درصد صورت میگیره یه راه روزی در سر راهتون قرار میگیره و ...

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه به خدا دیشب از خدا خواستم من هیچی نمی‌خوام فقط اونو به من بده 

🙃تو ب جای بزرگترم باشب نظرت کار قشنگیه ضربه بزنم بهش چوم غیر از کار انسانی بود یهو ترک کرد و یهو رق ...

عزیزم ازش حذر کن دوری کن احتمال ابروریزی داره این اقا مکروهه وفکرای شیطانی درباره خانمها داره ولش کن بره پی لیاقتش

الان دیوونه شده قاطی کرده نمیشه باهاش حرف زد بعد بلاک کردنش یه بار اومده بود پیشم زیاد محلش ندادم ول ...

رفتاراش عجیبه

چشه واقعا چقدر رو موخن ادمای اینجوری ک. نمیگن چشونه

از من میشنوی سگ. محلش کن شاید ازون دسته هست ک سگ. محل کنی بیاد سمتت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭