2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی مامانی هست چکارکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست
تک پسرا همینن حالت بدترش اینه یدونه خواهرم داشته باشه نور الا نور میشه . دوتا ازین رفیقای تک پسر دار ...

اره دقیقا

چون تک عروسم خیلی تو چشمم 

انگار باید براشون همه چی تموم باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای نه میدونی سه سال روز شب دعا کردم بهش برسم التن تموم کنم؟؟ دنبال راه چاره ام

عشقم اون ۳ سالی که دعا کردی این اخلاقش رو ندیدی؟ 

وابسته به مادره ، حتی اگر کم کم ۲۰ سالش هم باشه نمیشه ای اخلاق و رفتار و تغییر داد ، شاید بعد ازدواج تا ۲۰ درصد بدتر هم بشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره دقیقاچون تک عروسم خیلی تو چشمم انگار باید براشون همه چی تموم باشم

منم تک عروسم 

پسرشون سه بار ازدواج کرده 

میخواست کاری کنه منم طلاق بده و می‌گفت طلاقش بده 

اصلا نمی‌دونم چی میخواد 

مراقب باش گیر همچین خانواده ای نیفتی 

همسرم اگر مثل قبل جوان بود منم طلاق میداد 

هرچی بهش میگم پشت من باش وقتی مادرت یه حرفی میزنه و..... میگه مادرم حرفاش درسته تو خودتو تغییر بده

اینا همه نشونه است گلم

اینا هم بعدش میتونه جیگرتو خون بکنه نگاه به نامرد بازی و دوران شیرین و حرفای لوسشون نکن

به فکر آینده ات باش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ولی این موضوع همیشه مثل یه سوزن گیر کرده تو قلبت درد می‌کنه درسته ؟

قربون کلامت

اره دقیقا 

کلا خانواده حساسی ان ب کلمه ب کلمه حرف زدن من توجه میکنن به خونه زندگیمون به طرز پذیرایی.و.. 

اگه کوچکترین مشگلی باشه فوری میرن رو اعصاب آدم چ نامزدم چ مادرش 

خیلی مراقب باش داری نشونه ها رو میبینی بعدا نگی چه کردم مردها اکثرا همه مامانی هستن اما بعداً کم کم ...

موندم چکارکنم 

فقط خداکنه یه مشاور انلاین پیدا کنم باهاش حرف بزنم

مثال بزن چی میگه

مثاا اومد خونمون مادرشوهرم (نامزدیم الان) 

رفت گفته پذیراییشون خوب نبود میوه هایی که اوردن خوب نبود 😑

ی ذره النگوی من سرکار کج شد اینا دنبا رو برام سیاه کردن که تو نمیتونی یه النگو رو نگه داری بعدا چجوری میخوای زندگی پسر من نگع داری و لیاقت هیچی نداری و فلان بخدا اینا یک درصدش هست