2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی مامانی هست چکارکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست
چه فکری چکارکنم خب یکی یع راهی جلو پام بزاره که بدون تموم کردن بتونم این مسئلع درست کنم

یا بشین یبار رک و پوست کنده با نامزدت حرف بزن ک کی قراره متوجه بشی ازدواج کردی و مستقلی و نباید تو هرموردی ب حرف خانوادت باشی،یا کلا قید این ازدواج بزن چون بیشتر طلاق ها سر همین دخالت ها و وابستگی زوجین ب خانواده س

چه فکری چکارکنم خب یکی یع راهی جلو پام بزاره که بدون تموم کردن بتونم این مسئلع درست کنم

اخلاق آدمارو که نمیشه انقد راحت عوض کرد یا اصلاح کرد اونم مادر و پسری که این همه سال همو قبول داشتن

مگر یه مشاور خیلی خوب بری و ریز به ریز کارای خودتو و نامزدت و مادرشو تعریف کنی راه حل بخواهی 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره