2777
2789
عنوان

شوهرم همش دخترای لاغرو دید میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 56 پست
بهت گفت بدنتو دوست ندارم ناراحت نشدی؟

ای بگم نشدم دروغ گفتم ولی خب من خودخواه نیستم و بنظر من اونم حق داره زنش همونطوری که  دلش میخواد باشه چون بالاخره ازدواج ‌کرده و تنها زن زندگیش هم برخلاف سلیقش باشه خوب نیست دیگه چطور مثلا من اجازه نمیدم ریش بذاره چون دوست ندارم یا مثلا از مرد چاق خوشم نمیاد اگر روزی چاق بشه صد درصد بهش میگم این هیکلت و دوست ندارم آب کن خودتو🤣🤣🤣 ازطرفی من از اونا نبودم که بگم میخوردم و چاق نمی‌شدم من خودم همیشه رژیم میگرفتم که لاغر باشم و اونم همیشه میگفت من از زن لاغر متنفرم 😮‍💨😮‍💨

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم آدم طماع را عاقبت یا قناعت پر کند یا خاک گور حالا میخواد مال و اموال باشه چه زن وهوس آخه اینها هم شد دغدغه  بخدا از بی دردی آدم پی این حرف وچرند می‌ره ببخشید جایی که عقل نیست جان در عذابه وگرنه این چرند ها همش جواب داره 

الان همه سلبریتی های غیر جهان سوم اسکینی هستن چون همسر ایشون مشکل دارن چرا به لاغرا توهین میکنین خود ...

ن اتفاقا کمبود وزن دارم و در حال تلاش برا یه کم چاق شدن... هرکی منو میبینه میگه معتادی چیزی هستی😂😂

ن اتفاقا کمبود وزن دارم و در حال تلاش برا یه کم چاق شدن... هرکی منو میبینه میگه معتادی چیزی هستی😂😂

عاخ عاخ به منم میگن چوب کبریت یا نی قلیون 😂

نه من تلاش نمیکنم خدایی 

همینجوری دوست دارم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤