2777
2789
عنوان

شوهرم همش دخترای لاغرو دید میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برعکس شوهر منه من وقتی ۶۴ کیلو بودم همششش گیر میداد لاغری بدنتو دوست ندارم باید تپل بکنی الان شدم ۷۶ خیلی خوشش میاد میاد میگه زن باس اینجوری مثل خمیر نرمالو باشه بدنش🤣🤣🤣 قدمم ۱۶۵ ولی خب همزمان شکم پهلو هم در آوردم 😬😬

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
ما ک..ون خشکا چی داریم بخاد دید بزنه بنده لاعرم همه میگن اخرش از لاعری میمیری🤣

اعتماد به نفس زیر حد فقر

یکم فکر کنی میفهمی اونا هم جذابیت دارن البته لاغر تا لاغر داریم ولی خب 

فی تیش کووون خشک داره

الان همه سلبریتی های غیر جهان سوم اسکینی هستن 

چون همسر ایشون مشکل دارن چرا به لاغرا توهین میکنین 

خودتون اضافه وزن دارین؟ 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اعتماد به نفس زیر حد فقریکم فکر کنی میفهمی اونا هم جذابیت دارن البته لاغر تا لاغر داریم ولی خب

بنده پایین تنم خیلی قشنگه و پر ولی دستام انگار چوب خشک هرکاری کردم چاق نشدم البته قبلا مهم بود الان دیگه نه زندگی پر از مشکل ک بخایم ب این چیزا توجه کنیم

من همیشه بیادت میمونم ...