2777
2789
یچیز بگم ناراحت نشو ،چون خودت هم آدم رکی هستی گویا.شما درکل سطح شخصیتی پایینی دارید و این ربطی به هم ...

😂😂 حالا حدای از بازارگرمی ک کردی. بذا من قبلش طرفو بپسندم . بعد بهش سیر تا پیازشو میگم . من ک از خدامه بیخیال شه!! 

ترجیح میدم با احمق ها و آدم های از خود متشکری که هیچی بارشون نیست دهن به دهن نذارمتمام

تو فک کن ی درصد ک دانشجوی دکتری برق . و مشاپور تحصیلی هیچی بارش نیست.  خخ . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی ب سطح نداره من از مطلقه خوشم نمیاد . چرا بتو برمیخوره

امیدوارم این طرز تفکرتون به زودی منقرض بشه!

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

یچیز بگم ناراحت نشو ،چون خودت هم آدم رکی هستی گویا.شما درکل سطح شخصیتی پایینی دارید و این ربطی به هم ...

بیخیال عزیزم 

طرز صحبتشو ببین دیگه ، الکی وقت نزار که تهش خودت با حرفاش ناراحت میشی❤️

بعضیا اینقدر خودخواهن که با وجود مشکلات روانی میخوان یکیو بیارن تو زندگیشون و بدبختش کنن. چرا ؟ چون ...

حالا ب فرض ک همه اینجا شوهراشون تراپیست من روانی!! . 

راهکارت برای کسی ک نمیتونه ب دلیل مشکلات روانی  ازدواج کنه جیه؟خخخ

تو فک کن ی درصد ک دانشجوی دکتری برق . و مشاپور تحصیلی هیچی بارش نیست. خخ .

میگم هیچی بارت نیس نگو نه

از کی تا حالا سواد شعور آورده؟

پس قبول کن هیچی بارت نیست و خدا به اون دختر رحم کرده

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

میگم هیچی بارت نیس نگو نهاز کی تا حالا سواد شعور آورده؟پس قبول کن هیچی بارت نیست و خدا به اون دختر ر ...

خخخخ . خدا اکه ب دخترا رحم میکرد . ک انقد اینجا تاپیک خیانت و  بد دهنی شوهر و فرار کردن عشقشونو نمیزدنن.  

در واقع شما باسواد من بی سواد 😂😂

تو فک کن ی درصد ک دانشجوی دکتری برق . و مشاپور تحصیلی هیچی بارش نیست. خخ .

واقعیتش منم دانشجوی دکتری هستم 

سواد و تحصیلات چه ربطی به شخصیت داره ، این طرز صحبت در شان کسی که دکتری داره نیست. 

خیلی ها هستن که با کسی که طلاق گرفته دوس ندارن ازدواج کنن این یه انتخابه اوکی ولی طرز صحبتت با بچه های نینی سایت هم درست نیست آقا.

داداچ. من خودم دارن میگم . جلوی چشمام ک ب فلجشم زن دادن ب زنجیریشم زن دادن . این بازارگرمیا برا چیه ...

اولا فلج با آدم عقده ای که بخواد دیگرانو تحقیر کنه فرق داره. دوما اون دختری که با اینجور آدما ازدواج کنه خونه پدرشم مشکل داره که نمیدونه از چاله میفته تو چاه. فقط امیدوارم کسی گیرت بیفته که مثل خودت باشه. اینقدم من من نکن طرف تو رو نپسنده با تیپا پرتت میکنه بیرون. 

میگم هیچی بارت نیس نگو نهاز کی تا حالا سواد شعور آورده؟پس قبول کن هیچی بارت نیست و خدا به اون دختر ر ...

همین بس ک با سنم انذازه موهای سرت ادم دیدم تو جامعه خوب بد بیشعور با شعور . بی پول پولدار . بدبخت خوشبخت.  راضی ناراضی