2777
2789
اگه افسردگی داری به فکر درمانش هم باش با ازدواج تنها که زندگیت گل و بلبل نمیشه عشق خوبه خیلی خوبه به ...

داداچ دندون ک نیست از ریشه بکشم. مشکلات روحی بسیاررپیچیده و در بسیاری موارد حل نشدنی هستن.  

ینی تمام احساسشو برا شوهر قبلیش گذاشته بود

گفتم همون بهتر که زنت نشده 

یادم باشه براش چندتا صلوات بفرستم که از چاله نیافتاده تو چاه

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداچ دندون ک نیست از ریشه بکشم. مشکلات روحی بسیاررپیچیده و در بسیاری موارد حل نشدنی هستن.

من خانم هستماا

خب برای همین گفتم از ریشه درمان کن و برو پیش روانشناس یا روانپزشک وگرنه که همچین حرفی بهت نمیزدم

گفتم همون بهتر که زنت نشده یادم باشه براش چندتا صلوات بفرستم که از چاله نیافتاده تو چاه

والا من ب تو کار ندارم . ولی برا خودم خوشحالم ک سطحم نیومد پایین. تو نی نی سایت ک کسی نمیگه زن بده.  

بعدشم کسی ک زندس مث اب و غذا نیاز ب ازدواج داره

ازدواج روحیات و چالش های خودش رو داره.

وقتی حالت از درون خوب نباشه مدیریت رابطه هم مختل میشه.

چون نمیتونی حال بدت رو ببری تو رابطه .

من خودم متاهل هستم ولی ترجیح دادم قبلش روی حال بد خودم کار کنم. چون همسر آینده من گناهی نداشت که درگیر حال خراب من بشه

والا من ب تو کار ندارم . ولی برا خودم خوشحالم ک سطحم نیومد پایین. تو نی نی سایت ک کسی نمیگه زن بده.

ترجیح میدم با احمق ها و آدم های از خود متشکری که هیچی بارشون نیست دهن به دهن نذارم

تمام

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

ازدواج روحیات و چالش های خودش رو داره.وقتی حالت از درون خوب نباشه مدیریت رابطه هم مختل میشه.چون نمیت ...

ی جوری میگه مدیریت رابطه!!

الان ک از کارکر افغانی از بچه کوچیک تا پیرمرد زن مییگره انقد بزرگش میکنی ک چی . 

ازدواج روحیات و چالش های خودش رو داره.وقتی حالت از درون خوب نباشه مدیریت رابطه هم مختل میشه.چون نمیت ...

بعضیا اینقدر خودخواهن که با وجود مشکلات روانی میخوان یکیو بیارن تو زندگیشون و بدبختش کنن. چرا ؟ چون نیاااز دارن. بعدم هر جور توهین و تحقیری به طرف انجام میدن.

بعضیا اینقدر خودخواهن که با وجود مشکلات روانی میخوان یکیو بیارن تو زندگیشون و بدبختش کنن. چرا ؟ چون ...

داداچ.  من خودم دارن میگم . جلوی چشمام ک ب فلجشم زن دادن ب زنجیریشم زن دادن . این بازارگرمیا برا چیه؟

بعدشم قبل اینکه اون طرف بپسنده من باید بپسندم . تو ببین من میپسندم بعد حالا ابراز تاسف کن . 

اقا ما پیشنهاد میدیم . نشد ک نشد. فدای سرم

یچیز بگم ناراحت نشو ،چون خودت هم آدم رکی هستی گویا.

شما درکل سطح شخصیتی پایینی دارید و این ربطی به همصحبتی با مطلقه یا غیر مطلقه نداره. 

شما هم حتما در مراحل آشنایی ، اینکه مشکل روحی دارید رو عنوان کنید، مثل اون خانم نباشید.