2777
2789

اقدامم دیشب بی بی چک زدم از موعدم ۲روز میگذره منفی شد ولی ادرارم اصلا غلیظ نبود سفیده سفید بود

از دیروز صبح هم ترشح غلیظ دارم گاهی وقتا فک میکنم پریود شدم میرم میبینم ترشحه  کسی این علائم و قبل پریود شدن یا باردار شدن داشت علائم چی می‌تونه باشه 

یعنی امیدوار باشم🥺؟؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان تخمک گذاریم نیس گلم عفونت هم چک کردم ندارم

اينا كه علائم بارداري نيست آخه من خودم اقدامم  اگر بيبيت منفيه برو آزمايش خون 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

منم ماه اول اقدامم این علائمو داشتم و علائمای دیگه سه روز تاخیر کردم اما بیبی نزدم بعدم پریود شدم الانم ماه سوم اقدامم سه روز ب موعدم مونده همون علائمای همیشگی پریودیو دارم اما استرسم نسبت ب دوماه قبل کمتر شده استرس خیلی بده انشاالله ک ب وقتش باردار بشیم وهرکس آرزوشو داره

منم ماه اول اقدامم این علائمو داشتم و علائمای دیگه سه روز تاخیر کردم اما بیبی نزدم بعدم پریود شدم ال ...

وای میمیرم زنده میشم بی بی چک زدنی😔

واقعا گفتنش آسونه هرماه میگم این ماه بیخیالم موعدم ک میشه برعکس میشه

من بعد سه سال استرس وتست زدن ومکافات تصمیم گرفتم‌بیخیال باش وفقط از رابطه ام لذت ببرم استرس خودش مانع بارداریه دیگه از من بیشترمنتظر نیستی من دوازده ساله ازدواج کردم یه مقدار آرامش داشته باش گاهی خدا وقتی منتظره چیزی نباشی اونوبهت هدیه میده

من بارداری اولم هم ترشحاتم همین مدلی شد الانم اینطوری شدم ولی فعلا تا موعدم مونده. چند ماهه اقدامی

۹ماهه ورزش و لاغری و رژیم ... میکنم واسه تنبلی چند ماهه هم اقدام