2777
2789
خخخخ . خدا اکه ب دخترا رحم میکرد . ک انقد اینجا تاپیک خیانت و بد دهنی شوهر و فرار کردن عشقشونو نمیز ...

فقط میتونم بگم برات متاسفم

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخخخ . خدا اکه ب دخترا رحم میکرد . ک انقد اینجا تاپیک خیانت و بد دهنی شوهر و فرار کردن عشقشونو نمیز ...

چقدر بده که مسخره میکنید.

خدا نباید به دخترا رحم کنه باید نسل پسرای مفنگی و منقرض کنه . دخترا راحت شن  از دست یه مشت خائن بیشرف

همین بس ک با سنم انذازه موهای سرت ادم دیدم تو جامعه خوب بد بیشعور با شعور . بی پول پولدار . بدبخت خو ...

آقا من احساس میکنم شما مشکل داری

یا شاید هم عقده خیلی دلسوزانه دارم میگم لطفا خودت رو به یه روانشناس یا روان پزشک نشون بده🙏🏻

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

نیههههه. همین مونده با این سطحم برم دنبال دختری ک ازدواج داشته

همینو بگو‌ با این سطح اخلاق نری با اون بنده خدا بهتره. اون یه بار شکست خورده ، این بار دیگه میسوزه طفلک. شما نرو سراغشون بذار خوشبخت بشن😁😁

آقا من احساس میکنم شما مشکل دارییا شاید هم عقده خیلی دلسوزانه دارم میگم لطفا خودت رو به یه روانشناس ...

احساس میکنم تو هم حرفی نداری بزنی و از انجایی ک سکوت بر شما جایز نیست.  تهش رو اوردی ب تحقیر و تخریب و برچسب😁

از خودت بپرس در سطحی هستم ک کسی رو قضاوت کنم؟!

همینو بگو‌ با این سطح اخلاق نری با اون بنده خدا بهتره. اون یه بار شکست خورده ، این بار دیگه میسوزه ط ...

نه والا . المانیا ی ضرب المثل دارن . یا هیچی یا همه 

این حق شماست که با توجه به معیاراتون بخاین ازدواج کنین ولی اینکه بخاین توهین کنین اصلا جایز نیست

این خانوم هم قبل از هرچیزی باید به شما میگفت یه ازدواج ناموفق داشته

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد