2777
2789
عنوان

خانومای باردار و اقدامی تروخدا بیایین🙏🏻🙏🏻💔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
من بارداری اولم هم ترشحاتم همین مدلی شد الانم اینطوری شدم ولی فعلا تا موعدم مونده. چند ماهه اقدامی

بچه اول سخته😔💔 

ایشالا که باردار باشی گلم

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

وای میمیرم زنده میشم بی بی چک زدنی😔

بخاطر همون میگم نزن ادم بدتر استرسی میشه منکه اگ تاخیر داشته باشم ی هفته صبر میکنم بعد میزنم از استرس هم تاخیر میفته تو پریودی خودتو اذیت نکن انشاالله ماهم مامان میشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بعد سه سال استرس وتست زدن ومکافات تصمیم گرفتم‌بیخیال باش وفقط از رابطه ام لذت ببرم استرس خودش مان ...

خدا هیچ امیدی رو نا امید نکنه من امیدم به خودشه 

خدا دامن همه اقدامیارو سبز کنه ماهم تو جمعشون

۹ماهه ورزش و لاغری و رژیم ... میکنم واسه تنبلی چند ماهه هم اقدام

مدت زیادی نیست گلم خیلی طبیعیه اصلا استرس نگیر، انشاالله به زودی مامان میشی

من سه سال منتظر بودم سر بچه اولم، تجربه ای که به دست آوردم اینه که پشت هم نباید رابطه داشته باشی موقع اقدام. قبل اقدام دو سه هفته رابطه نداشته باشین خوبه

مدت زیادی نیست گلم خیلی طبیعیه اصلا استرس نگیر، انشاالله به زودی مامان میشیمن سه سال منتظر بودم سر ب ...

ممنون عزیزم خدا بچه ها تونو نگه داره❤️🌺

دعام کن💔🥺 

منم از موعدم ۵ روز گذشته بود ترشحم داشتم بی بی زدم منفی بود صبر کردم دل درد و کمر دردمم شروع شد گفتم حتما پریود میشم ۱۲ روز از موعدم گذشت دوبار تست کردم مثبت بود ازمایش دادم اونم مثبت بود

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
منم از موعدم ۵ روز گذشته بود ترشحم داشتم بی بی زدم منفی بود صبر کردم دل درد و کمر دردمم شروع شد گفتم ...

الهی خداروشکر واسه منم دعا کن عزیزم 

نه از موعد من ۲روزه میگذره