2777
2789
عنوان

پسره میگه زشت بودی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6370 بازدید | 222 پست
مادر من داداشام بیکار بودن هرچی ک بهش میدادن داییام میورد میداد داداشام غذا درس میکنیم تا بچه هاشون ...

خدا خیر بده بهتون مطمئن باش زنداداشات پشت سرم چیزی نمیگن چون طبق تعریفات آدمای خوبی هستید کم نذاشتید براشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیر بده بهتون مطمئن باش زنداداشات پشت سرم چیزی نمیگن چون طبق تعریفات آدمای خوبی هستید کم نذاشتید ...

ادم خانوادش نداشته باش حالا بگو کوه طلا داشته باشی یا پس انداز چ فایده داره وقتی اطرافیانت تو بی پولی گیر کردن حرفی ک بابام همیشه میزنه میگه برا همینا دارم کار میکنم پس براچی این همه راه برم کشاورزی

من همیشه بیادت میمونم ...

ادم خانوادش نداشته باش حالا بگو کوه طلا داشته باشی یا پس انداز چ فایده داره وقتی اطرافیانت تو بی پول ...

پدرمادرمنم خیلی به داداشام میرسن،پدرشوهرم فوت کرده ولی اینا خانواده ضعیف و فقیری نیستن مادرشوهرم حقوق پدرشوهرمو میگیره کلی هم زمین دارن ولی از پسرا خیلی پول میگیره

پدرمادرمنم خیلی به داداشام میرسن،پدرشوهرم فوت کرده ولی اینا خانواده ضعیف و فقیری نیستن مادرشوهرم حقو ...

بعضی زنا خیلی سلیطه ان خیلی اطرافیانم میبینم و چقدر شانس دارن متاسفانه 

من همیشه بیادت میمونم ...