2777
2789
عنوان

پسره میگه زشت بودی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6341 بازدید | 222 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجی برا چی انقد تاپیک میزنی😐 تا کی باید بیایم به همه بگیم تاپیکات فیکه دس ورداری😐 حقیقتا برام سواله اصراری داری به اینکه بگی شاخی؟ عقده ات چند درجه اس خداوکیلی :///

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

کلن ام که جواب ماهایی که میگیم فیکی و ازت سوال میپرسیمو نمیدی
فقط جواب اوناییو میدی که از قیافه و پارتنر و زندگیه ایده آلت که همشونم فیکه تعریف کنن
روزی شیش تا تاپیک میزنی هر شیش تا عینا تکرار روزای قبل و عینا پزه یه توهم جدید
خسته نشدی؟😐

ادم حرصی میشه از دست اینا خوشگلم اینا از حسودی این حرفا رو میزنن

اخه عزیزه من به چی باید حسودی بشه به عکسای فیکی که هر بار از خودش میزاره هر بارم ماله یه نفره؟ تازه همشونم شبیه آنابلن؟ تاپیکایی که ترکیده رو نبودی ببینی چجوری غیب میشد و یهو به تته پته میوفتاد کله تاپیکاش از دم فیکه هر روزم یه جدید میاد میزنه تو همشونم عکس و شات میزاره بلا استثنا
تاپیکش میترکه خیالش راحت میشه دوباره
باید به همچین آدمه متوهم و عقده ای ای که از شدت کمبوداش رو اورده به یه سایت عمومی و برای خودش اون زندگیه ایده اله رویاهاشو میسازه تا بقیه تعریفش کنن و بگن واااای خوشبحالت این حس خوبی بگیره یکم فراموش کنه کمبوداشو؛ به این چجوری میشه حسودی کرد میشه بدونم؟ به این فقط میشه یکم تریاک داد بلکه از این بی قراری دربیاد کمتر بیاد اینجا ملتو ایسگا کنه:/

کلن ام که جواب ماهایی که میگیم فیکی و ازت سوال میپرسیمو نمیدیفقط جواب اوناییو میدی که از قیافه و پار ...

دقیقا

اصلا لیست تاپیکاشو نگاه میکنی هیییچ دغدغه ای جز همین پسره نداره بعد ادعاشم میشه که دانشجوی یه دانشگاه تاپه

دقیقااصلا لیست تاپیکاشو نگاه میکنی هیییچ دغدغه ای جز همین پسره نداره بعد ادعاشم میشه که دانشجوی یه د ...

نمیدونم مریضیش خیلی حاده واقعا