من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین جوری تعریف میکنه که حرص در بیاره تعریف میکنه که پول بکشه بیرون از بچه هاش بدم میاد ازش چون مارم ...
مادر من داداشام بیکار بودن هرچی ک بهش میدادن داییام میورد میداد داداشام غذا درس میکنیم تا بچه هاشون نخورن نمیخوره مهمون بیاد عروسا همه باید بیان پیششون ن برا کلفتیا چون ما خودمون همه کارا میکنیم شاید بعد غذا ی طرفی بشورن پدرمم راه دور کشاورزی میره هرچی میاره میده ب داداشام هیچی نداریم هرچی پول دراوردیم چون امسال بیکار بودن دادیم ب داداشا من خودم از خیلی چیزا زدم ب خاطر داداشام خداییش زنداداشامم خیلی احترام میزارن ب مامانم حالا پشت سر چی بگن نمیدونم تا حالا ی هزاری خرج مامان بابامم نکردن داداشام