2777
2789
عنوان

پسره میگه زشت بودی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6341 بازدید | 222 پست
مگه ۱۷۰چشه والا دخترام خودشون ۲۰۰متر نیستن که ،میانگین ۱۶۰ان

۱۷۰ چیزیش نیس ولی من نه تو دانشگاه و نه جای دیگه ندیدم کل دخترا بیفتن دنبال یه پسر با این قد هرچقدم خوشگل باشه

معمولا اونایی که زیاد روشون کراش میزنن قد بلندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعییی🚶🏼‍♀️ایشالا زندگیت انقد خوب پیش بره دوباره فعال شهه♥️

فدات بشم من مهربون🌱💚😍

ان شالله شمام همینحوری پر انرژی و شاد تا اخر ادامه بدین 

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

۱۷۰ چیزیش نیس ولی من نه تو دانشگاه و نه جای دیگه ندیدم کل دخترا بیفتن دنبال یه پسر با این قد هرچقدم ...

نه والا ربطی نداره واقعا😐ممکنه اون ۱۷۰ای خیلی خوشگل و تو دل برو باشه

دو تا از تاپیکاشو بخونی میفهمی چند تا از تاپیکاش که لو رفته فیکه گزارش خورد ترکید شما اگه دوس داری م ...

جالبه از رو هم نمیره همون شب غیب شده بود تا تاپیکش ترکید اومد دوباره شروع کرد به عکس گذاشتن😐

نه والا ربطی نداره واقعا😐ممکنه اون ۱۷۰ای خیلی خوشگل و تو دل برو باشه

عزیزم خودتو گول نزن دیگه ماهم تو دانشگاه پسر با این قد داشتیم خیلیم خوشگل و پولدار بود ولی کراشو رو اونا میزدن که ۱۸۵ اینا بودن

ببین جوری تعریف میکنه که حرص در بیاره تعریف میکنه که پول بکشه بیرون از بچه هاش بدم میاد ازش چون مارم ...

مادر من داداشام بیکار بودن هرچی ک بهش میدادن داییام میورد میداد داداشام غذا درس میکنیم تا بچه هاشون نخورن نمیخوره مهمون بیاد عروسا همه باید بیان پیششون ن برا کلفتیا چون ما خودمون همه کارا میکنیم شاید بعد غذا ی طرفی بشورن پدرمم راه دور کشاورزی میره هرچی میاره میده ب داداشام هیچی نداریم هرچی پول دراوردیم چون امسال بیکار بودن دادیم ب داداشا من خودم از خیلی چیزا زدم ب خاطر داداشام خداییش زنداداشامم خیلی احترام میزارن ب مامانم حالا پشت سر چی بگن نمیدونم تا حالا ی هزاری خرج مامان بابامم نکردن داداشام

من همیشه بیادت میمونم ...

ماه پشت ابر نمیمونه و یه روز مثل همه‌کاربرای فیک رسوا میشه😂

روزی ۶تا تاپیک میزنه همشم یا عکسه یا اسکرین

بعد ادعاش میشه دانشجوی دانشگاه تاپ هم هس ولی لیست تاپیکاش و دغدغه هاشو ببین😂

بابا بیچاره تو همین تایپک اشاره کرد به ۲۰ سالشه اما بهمن میشه ۲۱ و تا بهمنم که چیزی نمونده ، واقعا چ ...

اوکی اون هیچی

این چی

دی پارسال ایشون کنکوری بوده پس الان باید ترم یک باشه

چطوری میگه ترم های اول فلان شده؟یعنی ترم اخره؟