من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
من مادرم سکته کرد وقتی بهوش اومد داداشم ک دستش خالی بود همش میگف برو چن بسته مرغ ببر بزار تو یخچالش ...
ببین جوری تعریف میکنه که حرص در بیاره تعریف میکنه که پول بکشه بیرون از بچه هاش بدم میاد ازش چون مارمولکه،شوهرم واسه خانوادش خونه ساخت قرارشد همه بریم تو اون ساختمون بیشتر پولو ما دادیم آخرشم ما خونمونو فروختیم رفتیم مستاجری قیمت خونه ۲برابرشد اندازه همون بدهی بهمون پول دادن یعنی عملا ضرر کردیم ۳۰۰میلیون بدهی روهمون۳۰۰میلیون دادن درصورتی که ارزشش حداقل شده بود ۱میلیارد الان من تو خونه۸۰متری هستم اونا تو۱۵۰متری،کل وسایل خونشو عین تازه عروسا ازاول خرید همشو شوهر من و برادرشوهرام دادن همه ایناروهم با این زبون بازیش به دست آورده،مادر اگه مادر باشه میگه من سنی ازم گذشته وسایل نو میخوام چکار واسه خودتون بخرید
در ضمن کدوم ادم عاقلی عکسشومیراره تو این سایت بمونه ؟ تو همه تاپیکا عکس خودشو میراره و پاک نمیکنه و اینم بگم که اسی ادعا داره خانواده اش سنتی و کاملا مذهبی ان 🤣🤣ولی شب برای شام با دوسپسرش میره یه شهر دیگه 😂😂😂😂البته قضاوت نمیکنم شاید خانواده اش احمقن نمیدونن دخترشون شب میره بیرون