2777
2789
عنوان

پام شکسته یه ماهه عمل شدم چی بخورم برا جوش خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسفند 401 این اتفاق افتاد دکتر گفته در بیار پلاتینو ولی مامانم میگه اذیت نمیشم نمیخوام در بیارم

تا وقتی محدودیت ایجاد نکنه میتونه بمونه مشکلی نداره بعضیا اذیت میشن راه رفتنی اونا باید درارن منم ساق پام شکست ولی برای من پلاتین نذاشت نیل گذاشت روش جدیدتریه و زودتر جوش میخوره

منم میترسم دربیارم موندم چیکار کنم

خب الزامی نیست به درآوردن 

پسر خالم 6 ساله زانوش عمل کرد دکتر گفت سال بعد بیا در بیارم نرفته میگه اذیتم نمیکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

تا وقتی محدودیت ایجاد نکنه میتونه بمونه مشکلی نداره بعضیا اذیت میشن راه رفتنی اونا باید درارن منم سا ...

زانو رو سوراخ کرده؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

زیاد که راه میرم یا سرما میخوره یا غذای سرد میخورم میسوزه

ایشالا همیشه سلامت باشی عزیزم پاتو همیشه خوب بپوشون و ماساژ بده مکمل کلسیم و ویتامین د هم باید تا اخر عمر مصرف کنی

خب الزامی نیست به درآوردن پسر خالم 6 ساله زانوش عمل کرد دکتر گفت سال بعد بیا در بیارم نرفته میگه اذی ...

آها اگه اینجوریه که نمیرم اخه باردار بودم خوردم زمین دکتر گفته ۱ شال بعد دربیار اونموقع دخترم هنوز کوچیکه گفته بیشتر از یکسال بشه دیگه نمیشه در اورد

شیر و پودر سنجد 

اناناس یا کمپوتش یا خودش 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍