کاربر اصلی نیستم
من عروس کوچیکم ی جاری دارم ۲۷ سالشه اصلا طلا نداشت اصلااااا تا من نامزد کردم برای من ۴ تا النگو هی هر مناسبت اوردن دو سال نامزد بودم تو ایم دوسال ی پلاک ی انگشتر و چهارتا النگو و ی گوشواره برام خریدن بعد نزدیک عقدم ک شد من سرویس خریدم من خونم جداس همسرپ خودش ساخته ولی جاریم رو مادر شوهرمه خونش بالا خونه اونه ک پدر شوهرم بهشون داده حالا تو دوسال من امقد کم طلا گرفتم اون تو یک ماه ۶ تا النگو خرید ی نیم ست واس دخترش دوتا النگو خدا سر ششاهده خیلی خوشحال شدم ولی بعد دو ماه قهر بود ک چرا خونه اون جداس من رو مادر شوهر باید مادر شوهر بره وگرنه طلاق میگیرم یا هم باید بره خونه اون یکی ینی من بعد ک اشتی کرد عموی همسرم فوت شد ما رفتیم خونشون اون تایم نزدیک ب عقدم بود ک موند بعد من گفتم سرویس خریدم نشون دادم دباره قهر کرد گفت چرا سروبس خریده رفت ی تک پوش خرید ۶۰ ملیون سرویس من شده بود کلا ۵۶ ملیون🙂🙂 من طلا دوست نیستم ولی خب حرصم میاد حسادت میکنه الانم عقد کردم عروسی کردم همونارو دارم ولی جاریم دیروز ی سرویس خریده ۱۲۰ ملیون شوهرش هم با این ک از شوهر من کم حقوق میگیره بعد اورده هی میگ از مال تو گرون تره ب این فکر نمیکنه من تو ۳ ملیون خریوم این الان تو ۵ و خورده ای خریده خب شاید قیمتش بالا باشه ولی شایدم گرماش یکی باشه هی میگ سرویس تو ۱۷ گرممه من فقط گردنی انگورم ۱۷ گرم بوددد منم گفتم داشتپ داشتم حساب نیست دارم دارم حسابه ک رفت تکپوش خرید😂🥲 چیکار کنم