2777
2789

چجوری کنار بیام وقتی ب این فکر میکنم قراره یه روز خدا کنه من نباشم و نبینم دخترم ویلچزی بشه 😔

کلی این مدت تاپیک زدم التماس کردم دعا کنید ولی قشتگ بدترین نوع بیماری پیشرونده ترین نوع بیماری زمینگیرترین نوعشو داره دخترم جرا خدا صدامو نشنید😔چرا باید شاهد رنج بچم باشم چزا دارم اب میشم چرا باید بقیه بد نگاه کنن بگن حتما گناه کاری ک بچت تقاص پس میده چرا اخه مننننننن😭😭😭😭😭دو روزهه من فقط غذام شده اب  توی بدتررررین مرحله زندگی هستم  بیماریش ژنتیکیه لطفا سوال راجبش نپرسیدنمیخوامم واسش دعا کنید اگه گیرا بود این سه ماه خدا بهم محل میداد😭😭😭😭😭😭😭😭😭فقط بگید چجوری قبولش کنم چکارش کنم افسرده و منزوی نشه اخ جیگزم میسوزه خدایا سر دشمنم نیااار قشنگ نشستی بالا خدایی میکنی یه روز بیا این پایین ببین بنده هات چ رنجی میکشن گلایه اتو پیش کی ببرم اخه😭😭😭😭😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره