2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 118 پست

فقط میتونم برات دعا کنم و از خدا برات صبر بخوام ...هر کسی که بچه داره می‌دونه که سخت ترین امتحان برای هر بنده ای امتحان شدن با فرزندش هست خدایا به حق مولود کعبه که تولدش تو این ماه هست به دل این مادر آرامش بده ومعجزه ای کن که این بچه سلامتیشو به دست بیاره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاتر جان من به معجزه اعتقاد دارم الانم نمیخوام دراین مورد باهات صحبت کنم 

ولی لطفا خودتو حفظ کن سخته غیرممکنه ولی روحیه‌تو آینده دخترتو میسازه 

ببین این همه خانم و آقا در سراسر جهان که با مشکلات مختلف جسمی قهرمانی تو رشته‌های ورزشی و موفقیت تحصیلی و درسی دارن 

میدونم حتی نمیشه به شرایط و حالت فکر کرد اما اگه اینجوری پیش بری هردوتون کم میارید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
این حرف الان ینی چی؟شکر کنه که بچش داره عذاب میکشه؟توروخدا فک کنید بعد یه چیزی بنویسید انگار طرف برگ ...

پست بعدیشم ببین نوشته عقل و اختیار داشتی قبل ازدواج میخواست نکنی😯😯

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
واچقد بد زبونلطفا نمک نپاش رو زخم دیگریاز خدا بترسچرا فک میکنید هر کسی تندتر و صریح تر حرف‌بزنه ادم ...

من بد زبون نیستم اتفاقا تو بد زبونی که بهم اینجوری گفتی من زبون باز نیستم فقط خواستم ناراحت نشه و گله نکنه

عزیزمممم خداروشکر علم الان خیلی پیشرفت کرده خیلی هارو دیدم ک عمل کردم و سرپا شدن عزیزم اعتماد به نفس و آینده ی دخترگلت دست شماست بهش یاد بده که تو هر شرایطی یهترینه می‌دونم خیلی خیلی شرایط سختی دارید اما عزیزم مادر محکومه به قوی بودن بمیرم برای دلت یاعلی بگو و قوت جون بچت باش مامان مهربون منتظر روزی م ک با خبر سلامتی فرشته ت برگردی 🫂❤️

من بد زبون نیستم اتفاقا تو بد زبونی که بهم اینجوری گفتی من زبون باز نیستم فقط خواستم ناراحت نشه و گل ...

بد حرف زدم چون ادمی انسانیت داره اینجور نیش نمیزنه اونم وقتی حال یه مادر انقد بده

یکم رو خودت کار کن و از خدا بترس