2777
2789

سوزش بیحالی  بدن درد سر درد گرعتگی بینی همون کرونا دیگ

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با همین کوفتی

صبح پا میشی میگی گلوم یه جوریه!.

بعدش آبریزش و بدن درد و ....

واااای من دارم میمیرم):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

شما گرفتی؟چه دارویی مصرف کردی؟چند روز طول کشید؟

من ۴ بار گرفتم  😄😁

اصلا نرفتم دکتر چون از امپول میترسم

من برای گلودردم قرص مکیدنی خریدم ک دو روزه گلودردم خوب شد ولی ابریزش بینییی و یک هفته ادامه داشت  هر ۴ سری یک هفته ابریزش بینی داشتم و نمیتونستم درست نفس بکشم  ولی برین دکتر شما یک هفته طول میکشه کلا

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

میگنارو ول کن

ن خب حقیقته کرونای خفیف شدس همه گرفتن دباره

من ۴ بار گرفتم 😄😁اصلا نرفتم دکتر چون از امپول میترسممن برای گلودردم قرص مکیدنی خریدم ک دو روزه گل ...

منم از امپول میترسم فوبیای بزرگ منه😂

به بی حالی و بدن درد نکشه بدبخت بشم وسط امتحانا

منم از امپول میترسم فوبیای بزرگ منه😂به بی حالی و بدن درد نکشه بدبخت بشم وسط امتحانا

ابلیمو عسل و ابداغ قاطی کن بخور 

قرص جوشان بگیر از داروخونه تا بدن درد نگیری و وووووووووو دیگ همینارو حس‌کردم خوبه😂 جلوگیری کن دیگ سس نخور چایی نخور بدتر گلوت خشک میشه واس منی ک در روز ۵۰۰ تا چایی میخورم خیلی سخت بود😂 برو حموم اب خیلللی داغ بزار بیاد داخل لگن یا وان از دوش بالا  تا همه جا بخار بگیره و صورتتو نزدیک بخر کن همونجا یکم بدنتو ماساژ بده بعد با اب ولرم  دوش بگیر بیا

مرسی دمت گرم🤍🤍🤍

بوس فراواان

ن خب حقیقته کرونای خفیف شدس همه گرفتن دباره

این کرونای خفیف شدس؟

کرونا ما یک هفته میگرفتیم تموم میشد. بچه ها اصلا نمی گرفتن. الان پسرم یک ماهه گرفته. هنوز کامل خوب نشده. وحشتناک بود