2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5608 بازدید | 189 پست
اره بیشتر تو خواب میان .منم اویلش تو خواب بود بعد هم دیدمش .من تو خواب بسمه الله میگفتم نمی رفتن تا ...

من توبارداریم خیلی کتک میخوردم یبارذکرلاحول ولاقوه گفتم رفت وگرنه داشت منومیکشت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جن ڪافر داریم ومسلمان،اونها ڪافراشونن ڪہ آزار مےرسونن،وبیشتر طرف ڪسایے میرن ڪہ مےترسن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

اسی ما هم تو این خونه ای که هستیم و مستاجری مدام صدای راه رفتن روی سقف خونه میومد تو یه قسمت از دیوارا صدای قولنج.. پشمام الان فهمیدم ممکنه جن باشن، احساس سنگینی شدیدی داشتم تو خونه جوری که اگه صبح تا عصر میبودم باید حتما شب رو میزدم بیرون.. حس خفگی داشتم.. دعوای شدید، من یه تابلو حرز امام جواد. ع. روی پوست آهو خریدم، بعد یه مدت یادم اومد که نمازشو نخوندم.. خدا شاهده به محضی که نمازشو خوندم احساس کردم یه پرده تو این خونه برداشته شد.. حس سبکی. به طور معجزه آسایی دعوای تو خونمون خیللیی کم شده.. حس آرامش درونی بعد 4 سال زندگی.. شمام بیا و یه تابلو حرز بخر و تو خونتون نصب کن

منم جدیدا درگیر این مشکل شدم. خودم ن ولی پسرم مدتیه میترسه همش میگ یکی اینجاس مامان من میترسم. منم همش سرشو گرم میکنم حواسشو پرت. یا ی سری شوهرم بیرون بود میگفت بابا داخل اتاق روتخته😐نمیدونم چکار کنم. جدیدا ترسو شده هیچ جا بدون من نمیمونه حتی ی دیقه

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

جن ڪافر داریم ومسلمان،اونها ڪافراشونن ڪہ آزار مےرسونن،وبیشتر طرف ڪسایے میرن ڪہ مےترسن

جن مسلمان اصلا اینجا نیست فقط تعداد کمی هست اونم بالا هستن در محضر خدا در حال عبادت خدا .

هر چی هست رو زمین کافر و اکثرا ی.ه.و.د.ی هستن

ببین اونا هیچ کاری نمی تونن بکنن مگه اینکه ما جازه بهشون بدیم

چه اجازه ای من خواب بودم یهوپریدچنگ انداخت توصورتم داشت خفم میکرد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم جدیدا درگیر این مشکل شدم. خودم ن ولی پسرم مدتیه میترسه همش میگ یکی اینجاس مامان من میترسم. منم ه ...

سلام من می تونم ی نفرو معرفی کنم بهتون .

اما دعانویس و از این چیزا نیست .

خیلی ادم کار درست و با خدا

کلی دعا داد یکم رفتن ولی بازم میبینیم ولی به ندرت قبلاً هر روز میدیدیم

میشه شماره این سیدی که رفتی پیشش رو پیوی بفرستی برام؟

درخواست میدم

گٛلٛۉنێ مێراٛث بۉێلٛمۉ✌🏻♥️ برۉهێ لٛرسۉ گٛپ🥰            کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی و لری برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ممنونم قشنگم🍁🍃

اگه خواستی بهت معرفی میکنم برو پیشش کارت درست میشه

کیو؟