2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

181 بازدید | 22 پست

هنوز هم دوسش دارم

باورم نمیشه دو هفته فقط مونده :)

و من هنوز دوسش دارم

قلبم درد میکنه ... 

هی میام بهش فکر نکنم باز یه نشونه میاد 

امروز رفتم چنلش رو چک کردم :)

گس وات؟

یکی از آهنگای عاشقانه‌ ای که گذاشته بودم رو سه چهار روز بعد گذاشته بود تو چنلش 

کاش حداقل آهنگ و ایموجی که واست گذاشته‌ بودم 

رو برای یکی دیگه نمیذاشتی :)💔

کاش می فهمیدم واقعا اون دختر رلشه یا نه ؟(:

این جوری خیلی سریع تر دل میکندم‌ :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

وای چقدر تو شرایط منی:)منم بهش پیام دادم به اکسم منظورمه ی دختره جوابمو داد با اینکه هنوز ۳ هفته ام ...

🥲💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ولش کن...

اخه همچین ادمی لایق این همه زجر و ناراحتی تو هست؟؟

قربونت برم تو لیاقتت بیشتر از این حرفاست...

رهاش کن بره

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عزیزم ولش کن لیاقتتو نداره من پارسال همین موقع کات کردم اولین رابطم بود چقدددددر عاشقش بودم چقدر بامن بیرحم بود به بدترین شکل ممکن خوردم کردم 

و گس وات؟ بعد یکسال بهم پیام داده بود متاسفه 

من فراموشش کرده بودم و پیشرفت کردم 

و به همون شکل خوردش کردم ☺️

رها کن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

عزیزم ولش کن...اخه همچین ادمی لایق این همه زجر و ناراحتی تو هست؟؟قربونت برم تو لیاقتت بیشتر از این ح ...

میخوام

دو ماهه فقط این جا گفتم 

ولی نمیتونم

عزیزم ولش کن لیاقتتو نداره من پارسال همین موقع کات کردم اولین رابطم بود چقدددددر عاشقش بودم چقدر بام ...

خوبه که پیشرفت کردی

رها کن

نمیتونم

خوبه که پیشرفت کردی

نمیدونی اون دوران چقدر سخت بود چقدر دلم میخواست بمیرم لیاقت یک قطره اشکمو نداشت چهار ماه طول کشید که فراموشش کنم و وارد یه رابطه جدید شدم که هزار برابر ازون بهتر بود 

سه ماه

عه ما ام سه ماه باهم بودیم اولین رلبطمم بود ولی اون با اینکه اینارو میدونست و میدونست عاشقشم گف تو ت این رابطه اذیت میشی و گذاشت و رفت

دیروز بهش پیام دادم ی دختره واسم ویس گرفته بود ک چیکار دارید

بنظرت امکان داره برا منم برگرده؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

تاپیک قبلیت قفل بود

میخوای گریه کنی یه سر به اینستام بزن اشکت درمیاد خخخخ آدرسش توی بیو هست

پس من چی بگم که دوست دخترم که مثل بچم دوستش داشتم بعد 4 سال ولم کرد و چند روز پیش فهمیدم عقد رسمی کرده

منم خیلی گریه کردم.اون داشت با پسره خوش میگذروند

دنیا همینه.با خودت لج نکن.فقط عمرتو هدر میدی و یه روزی حسرت میخوری کاش زودتر به فکر خودت بودی

insta :  amiiid619