2777
2789
عنوان

صاحب باغ رو رفتم پیدا کردم گفت از قدیم الایام اینجا جن هست😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5617 بازدید | 189 پست
من پدر بزرگم دیده به چشمش اومده،خودش برام تعریف کرد اما این دود وهاله و این چیزا اکثرا توی خیال ماست ...

چ شکلی بودن؟

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش فقط باید نترسی از بچگی ترسیدی که الان هنوزم مترسوننت .همیشه هم به شکلای مختلف میان که بیشتر بت ...

بیشترتوخواب خفتم میکنن بسم اله میگم نمیرن جدیدناکلادارم بی تفاوت میشم نصبت بهشون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
🤣🤣حتما با جواب میاره بهت میده

بابا بدون جواب بیاره برام بسته😤

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

داداش فقط باید نترسی از بچگی ترسیدی که الان هنوزم مترسوننت .همیشه هم به شکلای مختلف میان که بیشتر بت ...

اخه من شنیدم خیلی زیبا رو و خوشگل هستن ولی اصلا اخلاق ندارن و ذات خرابی دارن ،جدی میگم 

بعضیا شونم جادوگرن 

پخش قرآن مخصوصا سوره بقره باصداے بلند هر روز درمحیط خانہ، نوشتن نام حضرت ابوالفضل عباس وامام علے روے ڪاغذ وقرار دادن در۴گوشہ خانہ چون ميترسن، همراه بودن حرز امام جواد.. عالین

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
بیشترتوخواب خفتم میکنن بسم اله میگم نمیرن جدیدناکلادارم بی تفاوت میشم نصبت بهشون

اره بیشتر تو خواب میان .

منم اویلش تو خواب بود بعد هم دیدمش .

من تو خواب بسمه الله میگفتم نمی رفتن تا بهشون فوش و میدادم که دیگه نیومدن خدا شاهد راس میگم شاید باور نکنی 

اخه من شنیدم خیلی زیبا رو و خوشگل هستن ولی اصلا اخلاق ندارن و ذات خرابی دارن ،جدی میگم بعضیا شونم جا ...

اونا به هر شکلی که می خوان می تونن ظاهر بشن گول این چیزارو نخورین به خدا خیلی زشت و بد بو هستن