2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه با مامانم برو شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 83 پست
همون ی باااار رفتیم مانتو بخرم از نگاهشم مشخص بود ازم خوشش نمیاد از اندامم بهم میگه چاق شو یا یه با ...

ولش کن دختر چه ربطی به مادرشوهرت داره مهم شوهرته که پسندیده اصلا ناراحت نشو تو حتی اگ بهترینم باشی باز مادرشوهره میگه اینجاش خرابه اونجاش کجه میدونی چی میگم دیگ 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتا چاقی لاغری شما هیچ دخلی به مادر همسرت ندارهیه بار برای همیشه روشنش کنلازمم نیست خرید یا هرجا ...

دقیقا من بهش گفتم من دوست ندارم و همینطور همسرمم خوشش نمیاد چاق بشم .

همون ی باااار رفتیم مانتو بخرم از نگاهشم مشخص بود ازم خوشش نمیاد از اندامم بهم میگه چاق شو یا یه با ...

عزیزم توام با حالت شوخی بگو الان لاغر مده دیگه دوره ی قاجار گذشته همه چاق باشن ملت میرن بوتاکس معده و تخلیه چربی و میلیون میلیون پول باشگاه و دکتر تغذیه میدن که اینطوری بشن خداروشکر من ژنم خوبه خوشحالم بذار بدونه تو خیلب از خودت راضی 

کلا خونوادگی چاقن فامیلا چااااق منو میینن مسخره می‌کنند البته من لاغر نیستم نرمالم

عزیزم مسخره میکنن چون خووشون چاقن دست پیش میگیرن پس نیفتن تو همونی که من گفتمو بگو با خنده و شوخی

حالا من یه چی میگم تروخدا خانوما نریزید روم من قبل اینکه کلا با نامزدم برم تو رابطه چون فامیلیم با م ...

ن عزیزم چرا ناراحت من میدونم لا مادرشوهرم برم همش چشمش ب چاق هاس بخاطره همین نمیخوام حالمو خراب کنم باهاش نمیرم

ولش کن دختر چه ربطی به مادرشوهرت داره مهم شوهرته که پسندیده اصلا ناراحت نشو تو حتی اگ بهترینم باشی ب ...

همون 

آخه من میدونم دیگه همش میره ب نامزدم میگه فلان دختر دیدم چاق بود خوشگل بود باست و..داشت و..