2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه با مامانم برو شنا

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 83 پست

حقیقتا چاقی لاغری شما هیچ دخلی به مادر همسرت نداره

یه بار برای همیشه روشنش کن

لازمم نیست خرید یا هرجا همراهت بیاد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو خیلی محترمانه بگو عزیزم من راحت نیستم موذب میشم با مامان شماچند سالته خودت؟

مرسی عزیزم حتما میگم‌

عزیزم من با مامانت راحت نیستم موذبم و مامانت دوست نداره بیاد بعدا بدنشون حساسیت نشون میده من مقصر میشم بهتره قبل هرکاری باهام مشورت کنی

سلام اوپرا جان خوب هستین عزیزم ببخشید شرمنده اینجا سوال میپرسم دکتر پوست تو تهران ترجیها جنوب تهران ...

عزیزم ببخشید میدونم از من نپرسیدی ولی نظرمو میگم
حقیقتا من رفتم دکتر ولی خب هیچ تاثیری نداشت و گفت جاش میمونه مگر اینکه برم لیز کنم که اونم امکان اینکه کامل بره نیست یکی از همین دکترای جنوب شهر رفتم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

بش بگو روم نیس لباس لختی بپوشم جلو مامانت 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مادرشوهر منم جدیدا می‌ره استخر اون روز شوهرم می‌گفت جمعها میایم اینجا با نیلو باهم برین ولی من نمیرم خوشم نمیاد زیاد با مادر شوهرم قاطی شم یه مدت قاطی شدم چوبش خوردم الان چهارچوب حفظ میکنن

بگو جدیدا زگیل مگیل زیاد دشه دیگه نمیرم دیگم نرو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حالا من یه چی میگم تروخدا خانوما نریزید روم من قبل اینکه کلا با نامزدم برم تو رابطه چون فامیلیم با مامانش اینا و یه سریای دیگ رفتیم استخر مامانش خب منو دید دیگ اون موقع بعد چند وقت که با هم بودیم مامانش رفته بود به نامزدم گفته بود الحق که انتخاب خوبی داشتی تو استخر دیدمش اوفی بود واسه خودش کلا مادرشوهرم سر این چیزا خیلی شوخه
حلا جهت خنده گفتم اسی ناراحت نشی یهو 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

بگو راحت نیستم بخوام با مادر شوهر برم استخر هیچ راهی بجز رک بودن نیست میری اونجا هزارتا عیبم ازت میگ ...

همون ی باااار رفتیم مانتو بخرم از نگاهشم مشخص بود ازم خوشش نمیاد از اندامم بهم میگه چاق شو یا 

یه با خواهرشوهرم رفته بودیم شلوار بخریم مادرشوهرم با مسخره دخترشو صدا کرد گفت پاهاشو🤣