2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18684 بازدید | 215 پست
نمیدونم چرا یه عده میگن حرف بدی نزده خیلی هم درخواستش اشتباه بوده با خواستگار ادم پانمیشه بره راه دو ...

از بس دخترا دم دستی شدن ، دور از جون نی نی سایتی ها

یکی مرز داره تعجب میکنن

والا منم باشم نمیرم 

میتونه اون پیشنهاد هارو بعد محضر ببره😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاز کاربرا چیه ؟

داره میگه گفته بیا بریم روستامون بمونیم 

۱ درصد اگه باهاش کاری می‌کرد چی 

درسته اسی ام تند رفته میتونستی عاقلانه بگی ممنون نمیام 

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

دخترای سایت واقعا حالتون خوبه؟! با پسری که ندیدینش قبول می کنید تنهایی برید سفر؟! اگه دختری قبول نکن ...

کلا اینجا مریض خونس هر چیزی گذاشتن فرهنگ باز انگار ماهایی ک رعایت میکنیم حلبی آباد هستیم 

شما باید از اول تکلیفتونو روشن میکردیدمشخصه هردو مذهبی و مقید هستیدپس باید اول با خانواده ها هماهنگ ...

فک کن من اینو نشون خانوادم میدادم😂من اصلا آدم مذهبی نیستم فقط حد و حدود دارم اینم ازین مذهبی نماهاست

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

پیشنهادش خوب نبوده 

اما مدل حرف زدن شما هم بد بود 

خیلی خونسرد می‌گفتی در شأن خودم و خانوادم نیست تنها برم جایی با نامحرم 

شما که درک می کنید 

خوب بگو نهگفته بیا بریم روستا گشت و گذاریه جوری میگی انگار مستقیم و قطعی گفته بیا بریم .....عهد بوق ...

میگم که چند ب آم گفتم دیدم داره جدی میگه میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست

دهه ۶۰ و ۷۰ اگه اینطوری رفتار می کنند از نجابتشونه😁

بله از نجابتشون بوده 

منم نگفتم الان بره باهاش 

دهه ۶۰ و ۷۰ ی دفعه دعوا می گرفتن با پسر و قشقرق میشد اما الان می تونست با خونسردی طوری حرف بزنه که پسره رو شرمنده کنه

بله از نجابتشون بوده منم نگفتم الان بره باهاش دهه ۶۰ و ۷۰ ی دفعه دعوا می گرفتن با پسر و قشقرق میشد ا ...

هر جور دیگه ای هم صحبت میکرد و حتی پسره شرمنده هم میشد، به نظرم این پسره کلا کنسله.