2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18679 بازدید | 215 پست
اهان خوب کرد دستش درد نکنه

😂😂😂 نمی‌دونم چرا خندم گرفت 

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست حتی به همکارم گفتم پشماش ریخت گفتن دیگه کییه

از بس دخترا دم دستی شدن ، دور از جون نی نی سایتی هایکی مرز داره تعجب میکننوالا منم باشم نمیرم میتونه ...

برا من چند ماه پیش یه خواستگار اومد با پدر و مادرمم حرف زد بنا شد با هم بریم بیرون روزی که قرار بود بریم بیرون برگشت بهم گفت ببرمت خارج شهر کافه سنتی گفتم خیر من اونجا نمیام تو خود شهر این همه کافه هست چرا بیام خارج شهر اخر رفتیم یه جا توی شهر دیدم همون اول قلیون برا خودش گرفت منم چای گرفتم نشست از رابطه حرف زد با خودم گفتم خوبه عقلمو به کار بستم باهاش نرفتم بیرون شهر خدا میدونست میخواد چیکار کنه اومدم خونه بهش جواب رد دادم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دقیقا😂 تو این سایت از این همه عادی سازی برگام ریخته

حالا خودشون شوهراشون نمیزارند تا دم در برند خونه یا خانوادشون پیشنهاد دور از فکر آخه آدم هر چقدر فرهنگ باز داشته باشه باید واسه خودش ارزش بزاره استاتر بشدت بچه بازی رفتاری دور از فکر داشته خب نمیخوای جایی بری محترمانه بگو مخالفی صدات نبر بالا قحطی شوهر تا کسی اومد سریع آدم باید قبول کنه اه 

😂😂😂 نمی‌دونم چرا خندم گرفت میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خو ...

بابا پسرا روش جدید پیدا کردن به اسم خواستگار میان جلو بعد هر کثافت کاری بخوان میکنن

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

میتونستی بگی من تنها نمیتونم بیام

اینجوری خراب کردی خودتو

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

فکر کنم میخواست باهات حرف بزنه

تو راه دانشگاه و سرکار باهاش میرفتی حرفاشو میزد شاید دیگه روستا نمیخواست بیای باهاش

بیچاره جایی برای حرف زدن با تو پیدا نکرده

تو وقتی خواست باهات بیاد دانشگاه و سرکار هم باهاش دعوا کردی که این کارت اشتباه بود 

کاربری دست دو نفره

مثل دهه ۶۰ و ۷۰ برخورد کردی ی کم خودتو به روز کن نمیگم بی حیا باش خودتو در اختیار بذار اما با رعایت ...

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست

وای دقیقابرام عجیبه یه عده اینقدر براشون عادیه...آخر هم اگه تجاوزی اتفاق بیوفته احساس قربانی بودن می ...

تجاوز باز خوبه بعدش ادم رو میکشن معلوم نیست تو مغز ادم ها چی میگذره نصف ملت روانی شدن

مرسی بلاخره یکی اینجا ح رف‌مو قبول داره😔

دلیلی نداره حرفت ب همه بگی مقصر خودتی اینجا اومدی نظر بخوای اینجا کسی ب حال تو نمیسوزه همش انرژی منفی دارند با خانوادت مشورت کنی بهتر یا مشاور ن اینجا