2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18679 بازدید | 215 پست
میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

گفتی سلام میکردم با سر جواب میداد دیگ چطوری از نزدیک ندیدیش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عجب آدمی هستی میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد ...

نه عزیزم کار خوبی کردی.

دختری که خونواده داره.

سرشو نمیندازه پایین.پاشه با مرد غریبه دو سه ساعت بره تو جاده.

بسیار رفتار خوبی کردی.

اون اقا هم باید در چهارچوب خانواده و اصولش وارد بشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وات ده هافکر کردم پیشنهاد رابطه داده...این بدبخت و‌چرا اینطوری ردش کردی...

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست😂😂😂

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم ...

میتونسی بگی نه فکر نمیکنم مناسب‌باشه رفتنمون ب جای دوری.خانواده هم رضایت نمیدن

بیچاره مث‌متجاوزا باهاش حرف زدی

بعدم وقتی باهش پیام و زنگ میدی دیگه از حالت خاستگار خارج میشه سوالی چیزی هس درحضور خانواده صحبت کنید

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
آخرش قطع کردم پیام دادم گفتم شبیه اون چیزی که فکر می‌کردم نبودی ن دیگه نمی‌خوام ادامه بدم دیگه بهم پ ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دستمو بگیر یا ارحم الراحمین❤️💔 کاربری دست دو نفره درخواست دوستی ندید ممنون 

رفتارت با پسره بد بودگفت برسونتت سرکار و دانشگاه نباید دعوا میکردی باهاشپسره درخواست بدی ازت نکرده

میگم رو چه حسابی با آدمی که آز نزدیک ندیدمش تک و تنها اصرار هم داشت خواهر زاده آش نیاد باهامون بریم یه روستایی که پر باغ هست

فقط اونایی ک میگن اشکالی نداره حرفی بدی نزده 

اگر اسی بره بهش تجاوز بشه همین شما هایی ک ادا اوپن مایندی در میارید جواب پس می‌دهد دختر مردم بهش تعرض بشه؟ نشستی تو خونه گوشی گرفتی دستت هر چی ب زبونت تایپ میکنی بدون هیچ فکری جمع کنید دیگ گندش در آوردید  خواستگار روشه باید هم شناخت حد حساب باشه  یعتی چی بره باهاش از کجا معلوم کاری نکنه اونم بدون اجازه خانواده هر چیزی حرمت داره نینی سایت اعصاب خوردگی فقط مخالف ریپ نزنه فقط استاتر 

توهم اسی جا اینک غمبرک بگیری عقلت ب کار ببر اه

آخرش قطع کردم پیام دادم گفتم شبیه اون چیزی که فکر می‌کردم نبودی ن دیگه نمی‌خوام ادامه بدم دیگه بهم پ ...

مثل دهه ۶۰ و ۷۰ برخورد کردی 

ی کم خودتو به روز کن 

نمیگم بی حیا باش خودتو در اختیار بذار اما با رعایت موازین باهاش در ارتباط باش

پیشنهاد داده شما مبنا رو این قرار میدادین که داره امتحانتون میکنه 

خیلی خانومانه و مودبانه میگفتید هیچ وقت نه خانواده ام نه تربیتم اجازه نمیدن با خواستگارم که رسمی نشده هنوز مسافرت و گردش دور از شهر برم 

خب آره ولی می‌تونستی بهتر باهاش حرف بزنی و با احترام بیشتری رد کنی درخواستشو

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نمیدونم چرا یه عده میگن حرف بدی نزده خیلی هم درخواستش اشتباه بوده با خواستگار ادم پانمیشه بره راه دو ...

وای دقیقا

برام عجیبه یه عده اینقدر براشون عادیه...آخر هم اگه تجاوزی اتفاق بیوفته احساس قربانی بودن می کنند.