2777
2789

چ ربطی داره متوجه نشدم من

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم رسمتتون رو 

ولی خودمون زیر چهل روز مثلا بابام فوت کرده بود لباس مشکی و عذادار خونه کسی نرفتیم اصلا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نمیدونم رسمتتون رو ولی خودمون زیر چهل روز مثلا بابام فوت کرده بود لباس مشکی و عذادار خونه کسی نرفتیم ...

رسم و خبر نداریم 

دقیقا برای همین منظور پرسیدم ممکنه اونا ناراحت بشن

😍دختر عشقه 😍

نمیدونم رسمتتون رو ولی خودمون زیر چهل روز مثلا بابام فوت کرده بود لباس مشکی و عذادار خونه کسی نرفتیم ...

جای ما زمان قدیم این رسم بوده

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

خدا پدرتون رو رحمت کنه

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
خیلی هم خوبه چه ایرادی می خواد داشته باشه؟

یکی از کاربرا گفتن 

ما رسم و رسموم خبر ندارم میگن نکنه ناراحت بشن که با لباس عزا رفتیم دیدن‌کسی که احتمال زنده بودنش کمه

😍دختر عشقه 😍

جای ما زمان قدیم این رسم بوده

نه حالا دورازجون الانم چیزی بشه من رعایت میکنم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰