2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از کاربرا گفتن ما رسم و رسموم خبر ندارم میگن نکنه ناراحت بشن که با لباس عزا رفتیم دیدن‌کسی که اح ...

به نظر من عیادت مریض هیچ اشکالی نداره و واقعا از عیادت شما خوشحال خواهند شد

ما قدیم این رسم رو داشتیم که جایی نریم.

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
مثلا خدایی نکرده فوت کنن یا حالشون بدتر از چشم ما ببینن تو شهر کوچیک

نبابا اینجوری نیست خوشحالم میشن که با این حالتون رفتین احوال پرسی اونا 

شما لباس مشکی برای عزای خودتون پوشیدی که چکار مریض اونا داری

سلام، مادر همسرتون فوت کرده حال همسرتون چطوره؟ من پدرشوهرم 40 روز فوت کرده شوهرم داغونه همش میره تو ...

تسلیت میگم. 

حق دارن همسرتون. هرچقدر عزیز آدم عمر بیشتری در کنار آدم باشه اتفاقا دل کندن سخت تر میشه چون آدم تایم خیلی بیشتری رو باهاش گذرونده. خدا صبرتون بده 

خدا پدرتون رو رحمت کنه

قربونت خدا امواتتون رو بیامرزه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰