2777
2789
عنوان

تو رو قرآن کسی جوش درمان کرده بیاد عکس صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 48 پست
تو صورتت به دارو مقاوم شده باید حتما بری دکتر

دکتر باز راکوتان میده برای من اثری نداشت آخه میرفتم فشیال خوب میشه باز پول میخواد 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ میشه اثری نداشته باشه

بقران قسم اینقدر خوردم ک‌خشک شدم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
مگ میشه اثری نداشته باشه

تا به مدت اثر داره ولی اگه رعایت نکنی دوباره برمی گرده منظورم تغذیه و بهداشت 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پریودم ی چند ماهه بهم ریختهولی قبلا هم مرتب ک بود میرفتم فشیال جوشام از این بدتر بود خوب میشدم الان ...

خب اسی واسه من افتضاح تر از تو بودددد 

ب من قرص داکسی سایکلین داد ک هرشب با ی لیوان آب پر بخورم 

با پماد مترونیدازول 

ک روزی ۳ بار میزدم بعدم قرص و میخوردم میخابیدم 

فرداش چرک جوشام میومد بیرون و کوچیک میشدن تا ادامه دادم تموم شد 

ی پماد دیگه داده بود مثل اسید بود باید بعد ۱ ساعت میشستم ک تنبلی کردم اونو نزدم

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
عکس میزاری

توگوگل هس عزیزم من همه کارکردم دکتر فشیال هیچی تاثیر نداش جز این عین معجزه بود ک

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من نوتروژینا دارم مارک شما چی بود

راستش نوتروژینا قبول ندارم کلا محصول پوستی از لوازم ارایشیا نگیر فقط داروخونه برو

من محصولات رویوال درمالوگ لافارر سینره استفاده میکردم ولی همه محصولاتشون خوب نیستا باید بررسی کنی ترکیباتشو 

تو سایتا هم برو نظر کاربرارو بخون هرچی میخوای بخری

خب اسی واسه من افتضاح تر از تو بودددد ب من قرص داکسی سایکلین داد ک هرشب با ی لیوان آب پر بخورم با پم ...

داکسی شبی یکی ؟؟؟ 

پماد اسید عکسش میزاری ؟؟؟ 

یعنی منم همین کار کنم خوب میشه 

بقران همکارم هی میگ چرا اینهمه جوش میزنی 

خب میخوام بگم لعنتی مگ دست منه

خب اسی واسه من افتضاح تر از تو بودددد ب من قرص داکسی سایکلین داد ک هرشب با ی لیوان آب پر بخورم با پم ...

بعدش گفت اگه پوستت چربه اصلا نرم کننده نزن 

بعد ضد آفتاب سی گل داد بدون رنگ 

گفت رفتی بیرون بزن تا وقتی پماد اینا میزنی مراقبه باشه 

و وقتی خوب شدی فلفلی نخور و شیرینی ام خوردی مواظب باش

توگوگل هس عزیزم من همه کارکردم دکتر فشیال هیچی تاثیر نداش جز این عین معجزه بود ک

میخرم بخدا

میزنم 

اگ خوب شه برات ی عمر دعا میکنم 

حضرت علی یارت باشه 

داکسی شبی یکی ؟؟؟ پماد اسید عکسش میزاری ؟؟؟ یعنی منم همین کار کنم خوب میشه بقران همکارم هی میگ چرا ا ...

وضع تو خیلییییی خوبههههه 

من گنده بودن چرک بعضیا میزد بیرون اصلا ی وضع حال بهم زن بود 

بعدش گفت اگه پوستت چربه اصلا نرم کننده نزن بعد ضد آفتاب سی گل داد بدون رنگ گفت رفتی بیرون بزن تا وقت ...

الان‌پوستت خوبه؟؟

الان‌پوستت خوبه؟؟

الان پوستم اینه شده 

اتفاقا چن نفرم پرسیدن چیکار کردم توضیح دادم گفتم ب صلاح خودتون نگا کنین 

ک خریدن انجام دادن. یکیش مثل من عالی شده ولی یکیش از صدنفر پرسیده مال همرو همزمان انجام داده خوب نشده 

اگه خاستی کامل بگم 

من اون زمان ۴۰۰ پول ویزیت دادم انقد دکترم خوب بود