2777
2789
عنوان

تو رو قرآن کسی جوش درمان کرده بیاد عکس صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 48 پست
چه مدت راکوتان خوردی

قبلا ۵ ماه 

بعدش دخترم بدنیا آمد گم شد الان ۱ ونیم سالشه دوباره ۵ ماهی میشه شروع شده

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز عکستو دیدمتو مشکل هورمونی داری برو دکتر پول ب دارو الکی نده

رفنم دکنر زنان میگ هیچی نیس

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

من درمان کردم فقط باسرم بیتروی ب نصفه هاش رسید جوشام تموم شد 

دعام میکنی

سرم قابض کننده منافذ بیتروی فقط ازداروخونه بخر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یه خانومه چند وقت پیش اینجا میگفت سرم نیاسینامید بیتروی عالیه برای جوش و لک 

خیلی تعریف می‌کرد ازش حالا شما هم امتحان کن انشالله جواب بده میگفت چند ساله هد دکتری رفتم خوب نشدم آخر اینو استفاده کردم پوستم صاف شد 

من درمان کردم فقط باسرم بیتروی ب نصفه هاش رسید جوشام تموم شد دعام میکنیسرم قابض کننده منافذ بیتروی ف ...

عکس میزاری 

من جوشامو درمان کردم

فقط باید به ترکیبات محصولات پوستی مسلط بشی هر محصولی میخوای بخری حسابی ترکیباتشو بررسی کن فک نکن اگ چیزی گرونه پس حتما خوبه من با محصولات ایرانی درمان کردم 

ضدجوش خوب که نیاسیامید یا سالیسیک اسید داشته باشه ،شوینده ضدجوش ، برای ارایش هم میسلار واتر و یه ابرسان بگیر

کیست و تنبلی نداری؟پریودت اوکیه هرماه؟اگه اره بگو بهم تا بگم چجوری خوب شدم

پریودم ی چند ماهه بهم ریخته

ولی قبلا هم مرتب ک بود میرفتم فشیال جوشام از این بدتر بود خوب میشدم الان پولش ندارم 

من جوشامو درمان کردمفقط باید به ترکیبات محصولات پوستی مسلط بشی هر محصولی میخوای بخری حسابی ترکیباتشو ...

من نوتروژینا دارم 

مارک شما چی بود 

چند وقتهمیرم فشیال خوب میشه جلسه۸۰۰ ندارم هر ماه

قند شیرینی کلا حذف کن ژل شستشو مناسب پوستت بگیر یه مدته آرایش نکن صبور باش خودش خوب میشه اگه رعایت کنی

__درخواست دوستی ندین ___________________
قبلا ۵ ماه بعدش دخترم بدنیا آمد گم شد الان ۱ ونیم سالشه دوباره ۵ ماهی میشه شروع شده

چیزای چرب و شیرین زیاد میخوری مثل مغزیجات و تخم مرغ. کیک ...

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷