2777
2789

داغون شدم 

ی مدت راکوتان خوردم ج نداد

میرفتم فشیال خوب بود ولی پولش ندارم چیکار کنم 

کلیندا مایسین تترا می‌زنم هیچ

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو دکتر

شوینده دارم ضدجوش 

رفتم پانژل داد 

اونم میزنم باز فرداش ۴ تا درست 

سونو هم دادم میگ مشکلی نیس

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
یه قسمت از صورتت عکس بفرست ببینم

فرستادم 

به نظر میاد هورمونیه برو دکتر غدد یا زنان ببین آزمایش اینا بده

سونو رفتم میگ هیچی نیس

من رفتم دکتر بهم قرص آنتی داکس 100 داد با ژل اکنو میس و پماد زینک 25 درصد جوشام دارن با جاشون خوب می ...

میزاری عکسا و طریقه استفاده 

ی مدت اکنومیس زدم قرمز میکرد و جوش می‌آورد 

معلوم نیستش برو جایی که نور هستش عکسو بگیرجوشو تازه داری میزنی یا از خیلی وقته میزنی

چند وقته

میرم فشیال خوب میشه جلسه۸۰۰ 

ندارم هر ماه