2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 30940 بازدید | 577 پست
اره شاید واقعا حکمتش این باشه.ولی تمرکزی روی درسها ندارم همشون خیلی سخت و غیر قابل فهمن برام ۷ ۸ سال ...

از روزی ۲ساعت شروع کن بعد روزی ۴ساعت بعد ساعات مطالعه بالاتر ، چون دور بودی کم کم عادت میکنی و درست میشه

شما خودت بهتر میدونی ماشالا اونقدر با اراده بوده که دانشگاه و رشته به این خوبی قبول شدی،از پس اینم بر میای.

خودت دست کم نگیر شما خیلی با اراده و باهوشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم متاسفانه خیلی منفی نگرم.حتی شوهرم این حرفها رو زد همش تو ذهنم بود جی میشد این حمایتها رو ...

این فکرارو بزار کنار تو واسه گذشته کاری نمیتونی کنی  الان ک موقیتش هست شروع کن تا سال ۱۴۰۵ کلی وقت هست همه این دور بودن از درست و میشه اوکی کرد 

بجای فکرای مسموم و منفی حسرت ... اینا تمرکزت و رو ازمون بزار 

ب این فکر کن ۱۰ سال دیگ شما یه خانوم متخصص با یه مطب خفنی  همسر یه جراح معروف🤭    کاش اونموقع ام ازت خبر داشته باشم😅

دوستتون شاید قبلا عاشق شده الان اینجوره ولی دوست شوهرتون چی اون چرا سرده

ببین سرد نیستن اونجوری نمیدونم شاید با اوایل اشنایی خودم و شوهرم مقایسه میکنم البته خب ما سنمون کمتر بود شاید به خاطر اینه.

خیلی منطقی رفتار میکنن بعد عاطفی زیاد انگار مطرح نیست براشون

این فکرارو بزار کنار تو واسه گذشته کاری نمیتونی کنی الان ک موقیتش هست شروع کن تا سال ۱۴۰۵ کلی وقت ه ...

وای اسی فکرش کن😍😍

شما که تا الان نزاشتی حسرت چیزی تو دلت بمونه از الان به بعد هم نزار🤍

این فکرارو بزار کنار تو واسه گذشته کاری نمیتونی کنی الان ک موقیتش هست شروع کن تا سال ۱۴۰۵ کلی وقت ه ...

مرسی عزیزم امیدوارم همینجوری که میگی باشه لاقل یه جوری باشه حسرتی روی دلم نمیونه

ببین سرد نیستن اونجوری نمیدونم شاید با اوایل اشنایی خودم و شوهرم مقایسه میکنم البته خب ما سنمون کمتر ...

اره یه رابطه از روی عقل دارن چون سنشون بیشتره

میگن که وقتی سنت میره بالا یجورایی اون حس عاشقیه میره جاش عقلت و منطقت تصمیم میگیره و نمیدونم این خوبه یا بعد

مرسی عزیزم متاسفانه خیلی منفی نگرم.حتی شوهرم این حرفها رو زد همش تو ذهنم بود جی میشد این حمایتها رو ...

چون انگیزه ندارید و ذهنتون پر شده ازرچیزای منفی ،منفی نگر شدید

سعی کنید برای خودتون یه انگیزه خوب درست کنید و براش تلاش کنید

یکهو هم نرید سراغ روزی ۱۰ ساعت مطالعه

کم کم و اهسته شروع کنید و خودتون رو به کمالگرایی درچار نکنید

مرسی عزیزم امیدوارم همینجوری که میگی باشه لاقل یه جوری باشه حسرتی روی دلم نمیونه

اره اصن واسه خودت مانعی نزار هیچ مانعی نداری 

چیزی ک من فهمیدم اینه ک شما خیلی اینکه متخصص باشید و دوست دارید اگ بهش نرسید همیشه حسرت میخورید 

سلام خانم دکتر 

یه سوال بپرسم ، الان یه نفر که دندون پزشکی رو تموم کرده تو دانشگاه تهران طرحش رو هم تموم کرده مثل شما ، چرا نمیتونه تو کلینیک های تهران کار کنه ؟

مگه کار کردن تو کلینیک دیگران پروانه میخواد؟