2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24959 بازدید | 480 پست
مرسی عمین رو میخواستم بدونم که از بیرون چطور به نظر میاد.ولی بعضی حرفها واقعا سنگین و ناراحت کننده ب ...

0دن حسود زیاده اینجا شما کاری که دوس داری و بکن نمیری که چند ساعت بمونی همه شغل ها در حد تیم ساعت رست دارن چرت زیاد میگن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها تا صبح موقعی که شوهرم میرفت سرکار خوابم نبرد، بیدار شد گفت چرا نخوابیدی گفتم شب واقعا رفتی ورزش اخه با فلانی نبودی گفت نه، با همون دوست رزیدنتش رفتم قلیون بکشه، حالش بد بوده. گفتم پس تو چرا سرحال نیستی گفت خسته شدم دوست دارم بریم یه جای دور بدون استرس زندگی کنیم

بچه ها تا صبح موقعی که شوهرم میرفت سرکار خوابم نبرد، بیدار شد گفت چرا نخوابیدی گفتم شب واقعا رفتی ور ...

دیدی خیالت راحت شد 

بهش بگو ازین ببعد ناراحتی به خودم بگو پنهون نکن

گفتم خب با من حرف بزن یا منم میبردین گفت گفتم رو قلیون حساسی اعصابت بهم‌ میریزه

اسی لطفا زودتر برا این افکارات یه فکری کن میدونی هر دفه یچیزی بشه تو بخوای خودت و انقدر عذاب بدی چ ضرر و زیانی داره واست خدایی نکرده مریض میشیا 

اصن افکارت منطقی نیست هرچی میشه ذهنت میره سمت خیانت و اون دختر و  اینطوری ک نمیشه تو یه عمر میخوای زندگی کنی

نگا بعضی از مردا هستن حرف بقیه روشون تاثیر داره 

مثلا بقیه ب شوهرت بگن ک خانومت چقدر میاد واقعا ک و....

اگه شوهرت خجالت بکشه و اینا 

نباید بری 

ولی نمیشه همیشه منفی نگاه کرد شاید ب شوهرت بگن خانومت چقدر بفکرته چقدر دوست داره خو اینجوری شوهرت سربلنده 

اگه نه حرف بد بقیه براش مهمه نه خوبش 

برو 

حق قانونی تویه ک همسرت و ببینی 

به بقیه هم توجه نکن

بچه ها تا صبح موقعی که شوهرم میرفت سرکار خوابم نبرد، بیدار شد گفت چرا نخوابیدی گفتم شب واقعا رفتی ور ...

بنده خدا خسته بود شما فکرت کجاها رفت.

خودت اذیت نکن با این افکار،دیگه هیچ وقت به ذهنت اجازه نده بهمت بریزه

بعدش چی شد صحبت کردید؟

بچه ها شوهرم دروغ گفته دیشب با ستاره بوده. بابای ستاره حالش بد میشه و همه پا میشن میرن اونجا. اکسشم بوده. امروزم باباش فوت کرد.

البته اون قسمت قلیونم راست بوده قبلش با دوستش رفتن ولی اون ساعت ۸ به بعده با ستاره بوده

بچه ها شوهرم دروغ گفته دیشب با ستاره بوده. بابای ستاره حالش بد میشه و همه پا میشن میرن اونجا. اکسشم ...

کلا چه بودن با ستاره چه قیلون به شما نگفته چون میدونه بدتون میاد و دعوا میشه

بنظرم بیشتر با آرامش بهش بگید که دوست ندارید دروغ بشنوید و اگه بهتون میگفت پدر ستاره حالش بده و می‌خواد بره مشکلی نداشتید و یا حتی قیلون کشیدن فقط دروغ نگهههه

مگه تازه ساعت ۸کارش تموم نشده؟کی قیلون کشید؟کی رفت با ستاره؟اینا رو کی بهتون گفت؟

نه زودتر تموم شده. 6 اینا رفتن قلیون کشیدن حالا میگه من نکشیدم فقط باهاش رفتم چون اعصابش خورد بوده که تنها نباشه

بعد ۸ همون موقع که به من زنگ زدا ستاره زنگ زده گفته بیا حالش بده اینام رفتن.

خودش گفت زنگ زد که خبر فوت رو بده گفت یه چیز میگم داستان درست نکنی دیشب خونه ستاره بودم اکسمم بوده