2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 25005 بازدید | 480 پست

راستشو بگم؟

بله تو محیط کار یه جوریه مخصوصاً بیمارستان اینجا همه درگیرن به نحوی سر و صدا مریض محبط آلوده باید پیک نیک  یه جوری میشه مثل این میمونه همه بگیم تایم صبحانه و نهار و وقتایی ک شیفتیم خانواده هامون بیان آنوقت باید بیمار و بیمارستان ببندیم به درخت

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

تمام صفحه ها رو نخوندم

برحسب عنوان و متن اولی که نوشته بودی

اگه شوهرت مشکلی نداره چرانری برو 

منم هر روز شوهرم میاد محل کارم تو مسیرشه تایمش زودتر از من تمام میشه تازه خیلیم خوبه من از دیدنش خوشحال میشم برام مهم نیست بقیه چی فکرمیکنن با دل جون هر روز منتظرشم بیاد بهم سر بزنه

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر خودتون دوتا خوشید خب برو به بقیه ربطی نداره و نظر بقیه برات مهم نباشه

ولی اینجوری حس مادر بودن به همسرت میدی که توی دراز مدت خوب نیست به نظرم اول کمتر برو بعدم کلا نرو تا همسرتون عادت کنه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

منم نمیدونم شما متوجه منظور من شدین یا ن من بحثم ناهار خوردن ایشون نبود اسمی هم از این تو پیامم نبر ...

اون خانم در جریان تاپیک‌های من بود و منظور من رو فهمید ولی چون شما تو جریان تاپیک‌های من نیستین منظور رو یه چیز دیگه برداشت کردین و واقعا دلم از شما شکست اگر براتون مهمه ناراحت شدم ازتون

منم نمیدونم شما متوجه منظور من شدین یا ن من بحثم ناهار خوردن ایشون نبود اسمی هم از این تو پیامم نبر ...

همسر من تایمش خالی میشه زنگ میزنه به ماددش و جیک و پوک زندگیمون رو در اختیارش قرار میده زنگ میزنه به دوستش و باز جیک و پوک زندگیمون رو در اختیارش قرار میده.

از قضاوتتون خجالت بکشید. تمام تاپیک‌های قبلی من هست و این مشکل رو بارها مطرح کردم

فکر نمیکردم انقدر ناراحت بشم. چقدر ادمها بدجنسن یه سریا

اسی ناراحت نباش قضاوت اینجا بخاطر این بود ک یه سری اطلاعی از زندگیتون مدل رابطه ای ک با شوهرت دارید ندارن و هم اینکه اینجا اکثر ادما نسبت بهم گارد دارن

و اینکه شما تو این ۴ سال رزیدنتی این شکلی بودید با شوهرتون جفتتون حس خوبی دارید چرا باید بخاطر نظر دیگران این حس و ارتباط و خراب کنید

عزیزم اینطور سوالات رو تو تاپیک جدید مطرح نکن تو تاپیکای قبلیت بگو مطمئن باش کساییکه شمارو دنبال میکنن و از شرایط کار همسرت و خودت مطلعن بهتر میتونن راهنمایی کنن و درک میکنن و میشناسن هم خودت هم همسرت رو

اون خانم در جریان تاپیک‌های من بود و منظور من رو فهمید ولی چون شما تو جریان تاپیک‌های من نیستین منظو ...

بله برام مهم هست عذر می خوام که ناراحت شدین 

ولی این حرف رو خودتون زدین نه من منم منظورم اون روابطی نبود که شما برداشت کردین

من دوتا از عزیزانم رو سر خطای پزشکی از دست دادم سر این که طرف فکر ساخت و ساز خونه هاش بود نه مریض هاش شاید اگه نبود پدربزرگ زنده مونده بود

اصلا خودتون رو ناراحت نکنید عزیزم

اصلا یه سری حرفا ارزش ناراحت شدن ندارن

شما خیلی سطح بالاتر ازین حرفا هستید که بخواید با یه سری حرف چیپ ناراحت کنید خودتون رو

کسایی که اینجا نظر دادن اعم از پرستار و مردم عادی

با روند کاری پزشک و رزیدنت و زندگی شما هیچ اشنایی ندارین،

به نظرم تاپیک رو قفل کنید

کسایی که شما رو دنبال میکنن و در جریان چالش های زندگی شما هستن به بقیه تاپیک هاتون سر میزنن و کمک میکنن

کسایی که اینجا نظر دادن بیشتر نظراتشون سطحی و از روی حسادت بود به نظرم

کلا جو این سایت جوری شده که همه انگار گارد دارن نسبت به همچی هرچی مطرح کنی یچی از توش درمیارن

اره بعد کافیه مثلا از پزشک و پزشکی حرف بزنی

سریع میریزن سرت که دروغ میگی و حسادت ها سریع خودشون بروز میدن