2777
2789
عنوان

حساب کسایی که هم که تقلب میکنن با خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 66 پست
صبح زود میشینی درس میخونی یا حالا هرچی بعد میری سر جلسه امتحان میبینی بقیه تقلب میکنن،خب تقلب هم حدی ...

الان یکی دیگه با تقلب ۲۰بگیره 

زحمتلی شما رو هدر داده؟

یعنی اون ۲۰ بگیره از شما نمره کم میکنن?

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
اونا نمره خودشون و میگیرن مگه از شما نمره کم میشه؟

مطمئنید نمره خودشون؟ 

من منظورم همه ادما و همه دانش اموزا  نیستن 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجور سخت نگیرم ؟حالا امتحان کلاسی باشه ی چیزی اگه قرار بود اینجوری باشه که اسمشو امتحان نمیزاشتن خود ...

خوب سخت بگیر چی بگم آخه 

سخت بگیر ببین بقیه تقلب نمیکنن 

وقتی کاری از دستت بر نمیاد خودتو اذییت نکن راهه خودتو برو 

اونایی که تو مدرسه دنبال تقلبن بزرگ که شدن تقلبای بزرگترو تو کاسبی و با همسر و... انجام میدن شک نکن ...

همیشه اینطور نیست. من خودم تقلب میکنم گاهی تو امتحانا و اصلاااااا هم کارمو تایید تمیکنم و واقنم اشتباه میکنم قبول دارم

ولی خب حرف شماهم همیشه صدق نمیکنه‌ . 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بعدشم تو نهایی دیگ ن تقلبه زیادم ب امتحانا دی ماه سخت نگیر مدرسع ها الان نمره میدن ب خاطر این ک نهایی شده 

نهایی بتونی بالای ۱۵ بگیری شاهکار کردی 

اون موقع تقلب نیست دیگ

اگر امتحان رقابتی باشه درستهاما اگر نمره یکی به دیگری مربوط نیست مشکلی نیس زیاد

کجا من گفتم نمره بقیه به من ربط داره؟

گفتم با تقلب هاشون زحمت بقیه رو نادید میگیرن 

این حرف هارو ی دانش اموز بهتر متوجه میشه 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
شما ازینایی هستی که ورقه امتحان دوستتو می‌بری غلطشاشو نشون معلم میده 🤣 یکی دیگه تقلب کنه از نمره تو ...

شما الان مطمئن هستی من اینجوریم؟

چه ربطی دااااره اخه شاید یکی حال درس خوندن نداره

من خودم از اونایی بودم که همیشه به بقیه تقلب میرسوندم‌ با اینکه خودم درسخون و به قولی خرخون بودم ولی همیشه اونا رو درک‌کردم خیلیا درس رو‌واقعا نمی‌تونن بفهمن و‌ یاد بگیرن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مثلا تو کنکور شما تقلب کنی واقعا حق بقیه رو خوردی مث سهمیه دارا که حق بقیه رو میخورن

ولی اگر با تقلب معدلت بالا باشه و معدل رو کنکور تاثیر بزاره هم میشه بگیم گناه داره

ولی کسی ک قصد دانشگاه رفتن نداره نداره حالا با تقلب نمره بالا بگیره چه اشکالی داره؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
همیشه اینطور نیست. من خودم تقلب میکنم گاهی تو امتحانا و اصلاااااا هم کارمو تایید تمیکنم و واقنم اشتب ...

خوبه که تایید نمیکنی کارتو

ولی اگه تو صد در صد موارد هم صدق نکنه ببشتر موارد اینجوری میشه